Αποκαλυπτική η Ιωάννα Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή - «Όταν κάτι είναι για να ανακοινωθεί...»

Η απάντηση της στις φήμες που την θέλουν να διατηρεί σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αποκαλυπτική η Ιωάννα Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή - «Όταν κάτι είναι για να ανακοινωθεί...»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στον Γρηγόρη Μπάκα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Η όμορφη παρουσιάστρια, μετά τις αφοπλιστικές της δηλώσεις για τις πλαστικές, μίλησε για τις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου, η Ιωάννα και ο φημολογούμενος σύντροφος της γνωρίστηκαν το καλοκαίρι σε διακοπές στην Κρήτη, όταν το σκυλί της είχε ένα πρόβλημα υγείας. Ο Κωνσταντίνος, που διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα για ζωάκια, ήταν αυτός που της προσέφερε την βοήθειά του.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή

«Δεν μπορώ, τίποτα δεν έχω να πω με ξέρεις εμένα να μιλάω για τα προσωπικά μου; Πόσο μάλλον όταν κάτι δεν είναι για να ανακοινωθεί, ή να ειπωθεί ή να υπάρχει κάτι τέλος πάντων.

Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, προτιμά να μιλάω για τα επαγγελματικά μου ιδίως φέτος που είναι μια πολύ δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, πολύ δυνατή με πολλές αλλαγές. Θα έκανα βραδινό σόου το αίμα μου βράζει, το ταπεραμέντο υπάρχει».

«Κατηγορήθηκα πάρα πολύ για τον Χεζόνια! Τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Μάριο Χεζόνια, που φημολογούνται ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα αυτό το ωραίο, το δημιουργικό άγχος και την ανυπομονησία να επιστρέψω στην καθημερινή συνήθεια. Στην πρεμιέρα μας κύλησαν όλα τόσο όμορφα που νιώθεις ότι με κάποιους ανθρώπους είναι σαν να γνωρίζεσαι χρόνια».

Ενώ σχετικά με την απόφαση του ποδοσφαιριστή να φύγει από τον Παναθηναικό, δήλωσε: «Δεν φέρω ευθύνη! Αν και κατηγορήθηκα πάρα πολύ στα social media, τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα που δεν προλάβαινα να σχολιάζουν και να προλαβαίνω να σβήνω και γω. Λες και έφταιγα ή σαν να οφειλόταν σε μένα μια απόφαση. Σε καμία περίπτωση. Αποποιούμαι της ευθύνης γιατί μοιραία δεν είχα κάνει κάτι.

Μου αρέσει πολύ η ελληνική γλώσσα. Δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα μου επειδή κάποιοι μου το χρεώνουν ως ψεγάδι».