Για τολμηρές εμφανίσεις μόνο - Η μίνι λεοπάρ φούστα από τα Zara που κάνει «πάταγο»

Δεν γίνεται να τη χάσες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Για τολμηρές εμφανίσεις μόνο - Η μίνι λεοπάρ φούστα από τα Zara που κάνει «πάταγο»

Ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών, κάτι που έχουμε νιώσει πιο πολύ από ποτέ τις τελευταίες μέρες με την πτώση της θερμοκρασίας. Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη μίνι φούστα σε λεοπάρ πριντ.

Πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος ενώ το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του. Τη φούστα αυτή μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ ανάλογα το πώς θα τη συνδυάσεις. Μάλιστα, μία πολύ καλή επιλογή είναι να τη φορέσεις με αυτά τα στιλάτα μποτάκια που βρήκαμε για εσένα στα Zara!

Αυτή είναι η λεοπάρ φούστα από τα Zara που πρέπει να αγοράσεις

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που δε θα έπρεπε να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΙΕΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
  • ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ

Τιμή: 25,95€

Zara μίνι φούστα

Με αυτό το παλτό μπορείς να φορέσεις τη φούστα σου τον χειμώνα

Σεπτέμβρης μπήκε κι έχουν αρχίσει ήδη να βγαίνουν έκτακτα δελτία επιδείνωσης καιρού οπότε το Youweekly.gr σου προτείνει να τρέξεις από τώρα στο κοντινότερο κατάστημα Zara που έχεις στην περιοχή σου για να αποκτήσεις το νούμερα 1 παλτό που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον!

Η φθινοπωρινή συλλογή των Zara δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά στο επίσημο site μπορείς να βρεις ένα - δυο κομμάτια για να πάρεις μια μικρή γεύση για το τι σε περιμένει! Εμείς ξεχωρίσαμε το παρακάτω γιατί πιστεύουμε ότι ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα, από τζιν μέχρι φόρεμα και είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ 5 ΤΣΕΠΕΣ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ.

29,95 EUR

Χρώμα Μπλε | 7513/246

Zara παλτό

TAGS