Θοδωρής Μαραντίνης: Διέψευσε στις κάμερες τη φήμη που είχε κυκλοφορήσει για εκείνον και τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Έχουμε κάνει παιδιά μαζί, δε θα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: Διέψευσε στις κάμερες τη φήμη που είχε κυκλοφορήσει για εκείνον και τη Σίσσυ Χρηστίδου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε κάποιες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, οι οποίες αναφέρουν πως έχει σταματήσει να ακολουθεί τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram.

Ο τραγουδιστής εξεπλάγην μόλις το άκουσε και διέψευσε την είδηση ενώ τόνισε πως του φαίνεται τελείως ανούσια όλη η ιστορία με τα follows και τα unfollow στα social media.

Στη συνέχεια βέβαια, η Φωτεινή Πετρόγιαννη σχολίασε πως ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν ακολουθούσε τη Σίσσυ αλλά την έκανε follow αμέσως μετά τις δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Κάναμε όπως πάντα τα γενέθλια του μικρού μαζί, πήγα και με τα παιδιά μου στην Τήνο. Δεν ακολουθώ εγώ τη Σίσσυ; Δεν νομίζω, την ακολουθώ. Φυσικά και την ακολουθώ, έχουμε κάνει παιδιά μαζί, δε θα την ακολουθώ στο Instagram; Δεν υπάρχει λόγος να μην την ακολουθώ», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το σχόλιο του Μαραντίνη σε ανάρτηση της Χρηστίδου

Μια πολύ δύσκολη περίοδο βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου και η οικογένεια της, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια, η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία. Η παρουσιάστρια έχει σοκάρει τους πάντες με την εξομολόγηση της και φυσικά όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς βρίσκονται στο πλευρό της, όπως και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, Θοδωρής Μαραντίνης.

«Επειδή δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης από την Παγκόσμια Τράπεζα, εγώ και ο Γιάννης εξεταστήκαμε και οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει δότης ο αδερφός μου. Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ΄ όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ», είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Χθες 17/7 η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο όπου κρατά το χέρι της μητέρα της ενώ δίπλα τους υπάρχει ένα κουκλάκι που άφησε εκεί η ανιψιά της.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα.. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι… Η μαμά μου είναι θηρίο. Πιο θηρίο απο το θηρίο..

Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη..

*οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη”.

Σίσσυ Χρηστίδου με τη μαμά της

Στα σχόλια πολλά γνωστά ονόματα θέλησαν να της δείξουν την στήριξη τους για αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει με την οικογένεια της. Ανάμεσα τους και ο Θοδωρής Μαραντίνης που στέκεται βράχος στο πλευρό της, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Στα σχόλια της έβαλε πολλές καρδούλες, ωστόσο, την στηρίζει και αθόρυβα καθώς έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια της παρουσιάστριας.

Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου ο Θοδωρής Μαραντίνης