Θοδωρής Μαραντίνης: Η ξεχωριστή φωτογραφία για τα γενέθλια του γιου του

«Χρόνια πολλά αστέρι μου! Σ αγαπώ!»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: Η ξεχωριστή φωτογραφία για τα γενέθλια του γιου του

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα 13/8 για τον Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και την Σίσσυ Χρηστίδου καθώς είχε γενέθλια ο μεγάλος τους γιος, Φίλιππος - Ραφαήλ. Ο γιους τους έκλεισε τα 13 χρόνια ζωής και όπως είναι λογικό ως ευτυχισμένος πατέρας αποφάσισε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς είναι αρκετά ενεργός στα social media.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξε να δημοσιεύσει μια ιδιαίτερη φωτογραφία καθώς φαίνεται το πόδι του με το πόδι του Φίλιππου - Ραφαήλ.

Ο γνωστός τραγουδιστής των «Onirama» έγραψε χαρακτηριστικά: «13 χρόνων..και φοράει ήδη τα παπούτσια μου!! Χρόνια πολλά αστέρι μου! Σ αγαπώ!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη

Ανάρτηση Μαραντίνη για τον γιο του

Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο που τον έχει ξετρελάνει

Ο Θοδωρής Μαραντίνης με την πρώην σύντροφό του Σίσσυ Χρηστίδου απέκτησαν μαζί δυο παιδιά, τον Φίλιππο Ραφαήλ και τον Μιχαήλ Άγγελο. Μπορεί να έχει γίνει πατέρας καθώς τα αγγελούδια του είναι 12 και 7 ετών όμως όπως φαίνεται έχει έρθει ένα άλλο παιδί το οποίο του έχει κλέψει την καρδιά για τα καλά.

Η αδερφή του Μαρία έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι με αποτέλεσμα ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχει ενθουσιαστεί με τον ρόλο του θείου.

Είναι ο πιο ευτυχισμένος θείος καθώς πρόσφατα, έκανε και ο τραγουδιστής ένα story, όπου φαίνεται το χεράκι και το ποδαράκι του μωρού με τα δάχτυλα του Μαραντίνη.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη

Ο ανιψιός του Θοδωρή Μαραντίνη

Το σχόλιο του Μαραντίνη σε ανάρτηση της Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο όπου κρατά το χέρι της μητέρα της ενώ δίπλα τους υπάρχει ένα κουκλάκι που άφησε εκεί η ανιψιά της.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα.. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι… Η μαμά μου είναι θηρίο. Πιο θηρίο απο το θηρίο..

Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη..

*οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη”.

Σίσσυ Χρηστίδου με τη μαμά της

Στα σχόλια πολλά γνωστά ονόματα θέλησαν να της δείξουν την στήριξη τους για αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει με την οικογένεια της. Ανάμεσα τους και ο Θοδωρής Μαραντίνης που στέκεται βράχος στο πλευρό της, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Στα σχόλια της έβαλε πολλές καρδούλες, ωστόσο, την στηρίζει και αθόρυβα καθώς έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια της παρουσιάστριας.

Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου ο Θοδωρής Μαραντίνης