Θοδωρής Μαραντίνης: «Πήγα να εισπράξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία»

«Μιλήσαμε και με ειδικούς για το πως θα προσεγγίσουμε τα πράγματα για τα παιδιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: «Πήγα να εισπράξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, στην εκπομπή Τετ α Τετ και τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα και εξομολογήθηκε πως τα τελευταία 2 χρόνια ήρθαν όλα μαζί.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν όντως πολλά μαζί, γιατί ήρθε κι ένα πρόβλημα υγείας σημαντικό για μένα που με επηρέασε πάρα πολύ», αποκαλύπτει μεταξύ άλλων.

«Αυτή τη στιγμή, ως πατέρας, οτιδήποτε μπορεί να στενοχωρήσει, να ενοχλήσει ή να αφορά στα παιδιά μου είναι κάτι που μπορεί να με επηρεάσει και να με ρίξει συναισθηματικά. Δεν είναι κακό να πέφτεις κάποια στιγμή, θεωρείς ότι είναι κάτι ίσως και απαραίτητο. Νιώθω ότι αρχίζω και πατάω καλύτερα στα πόδια μου και βάζω άλλους στόχους και προτεραιότητες: τα παιδιά μου, την υγεία μου πλέον», εξομολογείται.

«Υπάρχουν στιγμές που επιλέγω τη μοναξιά μου συνειδητά και τη χρειάζομαι. Με τρομάζουν οι στιγμές που δεν θα την επιλέξω και θα είναι εκεί», λέει χαρακτηριστικά. Ο Θοδωρής Μαραντίνης επίσης, μας δείχνει για πρώτη φορά τον πατέρα του.

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο του

«Στην αρχή πήγα να μπω στη διαδικασία να εισρπάξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία, μετά βγήκα εντελώς και προσπάθησα να βρω το καλό που τελικά θα προκύψει από οποιαδήποτε απόφαση κρίνω πως είναι η καλύτερη», αποκάλυψε για τον χωρισμό του από την Σίσσυ Χρηστίδου το 2019 που ανακοίνωσαν με ανάρτηση στο Instagram.

Και συνέχισε: «Μιλήσαμε και με ειδικούς για το πως θα προσεγγίσουμε τα πράγματα για τα παιδιά. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αλλά νιώθω ότι το καταλαβαίνουν σιγά σιγά και πλέον προσαρμόζονται εύκολα τελικά».

«Δυο χρόνια μετά και δεν έχω ξεπεράσει το διαζύγιο από τον Θοδωρή Mαραντίνη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ανοιχτά για το πως βιώνει σήμερα, δυο χρόνια μετά, το διαζύγιο της από τον τραγουδιστή, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις για το χωρισμό του, στο διαδικτυακό κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου. Δεν δίστασε μέχρι και να παραδεχθεί πως δεν το έχει ξεπεράσει, παρόλο που έχουν άριστες σχέσεις και περνάνε χρόνο μαζί και με τα παιδιά τους.

«Δυο χρόνια μετά είμαι ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής, δεν είναι ότι το χω ξεπεράσει πλήρως και είμαι μια χαρά… Ήμασταν παντρεμένοι εννιά χρόνια και μαζί 13. Δεν είναι εύκολο πράγμα.. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν με τον Θοδωρή, το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται σε σχέση με εμάς και τα παιδιά» ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής Έλα χαμογέλα.

Όσο για το πως είναι σήμερα η ζωή της απάντησε, «Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είναι όλες οι ευθύνες πάνω σου ξαφνικά υπάρχουν μέρες που είσαι ελεύθερος φοιτητής, είναι πολύ μπερδευτική αυτή η ζωή. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες των γιορτών αλλά είμαι πολύ τυχερή που έχω πάρα πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον και support σύστημα που με βοηθά να το αντιμετωπίσω».