Ο Θοδωρής Μαραντίνης μας δείχνει για πρώτη φορά τον πατέρα του - Συγκλονιστική η ομοιότητα τους

Η τρυφερή τους φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Θοδωρής Μαραντίνης μας δείχνει για πρώτη φορά τον πατέρα του - Συγκλονιστική η ομοιότητα τους

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μάς έδειξε για πρώτη φορά τον πατέρα του και η ομοιότητα πατέρα και γιου είναι απλά συγκλονιστική.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που συγκίνησε με μια δήλωσή του, είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν μια τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του, γι' αυτό και τώρα αποφάσισε να μας γνωρίσει και τον πατέρα του.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ο Θοδωρής ανάρτησε μια φωτογραφία με τον κύριο Μιχάλη, προκειμένου να του ευχηθεί και δημόσια. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, απεικονίζεται ο πατέρας του μαζί με σκυλάκι τους.

Στη λεζάντα ο τραγουδιστής των Onirama έγραψε: «Ο καταπληκτικός τύπος .. δίπλα από τη βασίλισσα Λεϊλά (το υπέρλαμπρο λαμπραντόρ) έχει γενέθλια!!!!! Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου!!!! Να τα χιλιάσεις με υγεία και πολλά χαμόγελα σαν αυτό της φωτογραφίας αυτής !!! Σ αγαπώ πολύ και σ' ευχαριστώ για όλα!!!»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μας δείχνει για πρώτη φορά τον πατέρα του

Γέννησε η αδερφή του Θοδωρή Μαραντίνη

Μπορεί να διανύουμε ακόμη μια δύσκολη περίοδο, ωστόσο η οικογένεια του Θοδωρή Μαραντίνη έχει έναν πολύ όμορφο λόγο για να γιορτάζει. Η αδερφή του γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.

Την αποκάλυψη πως θα γίνει θείος είχε κάνει ο τραγουδιστής πριν από λίγο διάστημα, όταν είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram, τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Λίγες εβδομάδες, λοιπόν, από εκείνη την ημέρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έγινε θείος για πρώτη φορά και η χαρά του δεν κρύβεται με τίποτα. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά, όπως έχουμε δει και από τους δυο τους γιους, στους οποίους κάνει όλα τα χατίρια.

Θοδωρής Μαραντίνης αδερφή γέννησε