Εξαφανισμένη η Εριέττα του The Bachelor 9 μήνες μετά το φινάλε

Πού βρίσκεται και τι κάνει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξαφανισμένη η Εριέττα του The Bachelor 9 μήνες μετά το φινάλε

Το The Bachelor 2 κάνει πρεμιέρα απόψε με τον Αλέξη Παππά και φυσικά δεν μπορούσαμε να μη θυμηθούμε μία από τις πιο γκράντε προσωπικότητες του πρώτου κύκλου, την Εριέττα Παπαγιώτη. Μπορεί να μην κατάφερε να κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου αλλά χωρίς αμφιβολία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Εριέττα ήταν ένα από τα κορίτσια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα στο Bachelor, κυρίως με τις ατάκες της, οι οποίες έγιναν αμέσως viral. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απορία της, γιατί ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο δεν βρίσκεται κάτω από το νερό.

Η νεαρή πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι του έρωτα, ασχολήθηκε για λίγο καιρό με τα social media μετά την έξοδό της από το παιχνίδι, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε στη Σαντορίνη όπου εργάστηκε σαν σερβιτόρα.

Οι τελευταίες αναρτήσεις της Εριέττας από το The Bachelor

Οι δηλώσεις που είχε κάνει η Εριέττα μετά τη συμμετοχή της στο The Bachelor

H Εριέττα είχε μιλήσει τότε στο Happy Day και είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων πως όντως κατάφερε να ερωτευτεί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ενώ την ίδια στιγμή είχε εξηγήσει για ποιο λόγο είχε πάρει την απόφαση να μπει στο ριάλιτι.

«Είμαι γεννημένη 9 Οκτωβρίου το 1999, Ζυγάκι. Είμαι 21 ετών γιατί έχω διαβάσει διάφορα. Τόσο είμαι. Γενικά η οικογένειά μου είναι δίπλα μου σε ότι απόφαση και να πάρω είτε είναι σοβαρή…Γενικά όπως είπα και πριν θεωρώ ότι έναν άνθρωπο τον κάνει έξυπνο και φαίνεται η ηλικία του πιο πολύ από τις εμπειρίες που έχει περάσει. Η ηλικία είναι ένα νούμερο.

Έχω κάνει σοβαρή σχέση στο παρελθόν. Ήμουν πολύ σοβαρή στη σχέση μου και ήθελα να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου κι αποφάσισα γι’ αυτό το λόγο να μπω στο Bachelor. Όντως κατάφερα να ερωτευτώ», είπε μεταξύ άλλων η Εριέττα.