Πρώην παίκτρια του Bachelor εργάζεται στην Σαντορίνη ως σερβιτόρα - Το βίντεο στα social media

Το κοινό στιγμιότυπο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και την σύντροφο του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώην παίκτρια του Bachelor εργάζεται στην Σαντορίνη ως σερβιτόρα - Το βίντεο στα social media

Στην Σαντορίνη για σεζόν βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του The Bachelor, με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να κάνει την αποκάλυψη.

Ο λόγος για την Εριέττα Παπαγιώτη, ή αλλιώς την... «βασιλική κόμπρα», η οποία μπορεί να μην κέρδισε τελικά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, κέρδισε όμως τους τηλεθεατές με τις φοβερές ατάκες της.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού λοιπόν, η 22χρονη βρίσκεται στη Σαντορίνη και εργάζεται ως σερβιτόρα, με την ίδια να εξυπηρετεί μέσα σε όλους και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, ο οποίος επισκέφθηκε το μαγαζί που εργάζεται, μαζί με την σύντροφο του, Σοφία Φύρου, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της, η οποία πρόσφατα έγινε και μανούλα.

Βίντεο με την Εριέττα που εργάζεται στην Σαντορίνη

Πιο μακριές βλεφαρίδες και από τη Σία έβαλε η Εριέττα μετά το Bachelor

Σαν άλλος άνθρωπος είναι εμφανισιακά η Εριέττα, μετά το τέλος του The Bachelor. Πλέον βάφεται πιο έντονα, ενώ πήρε την απόφαση να βάλει και ψεύτικες βλεφαρίδες που είναι πιο μακριές και από αυτές που φορούσε η Σία στην αρχή του ριάλιτι.

Η Εριέττα Παπαγιώτου, μέσα στο παιχνίδι σίγουρα τράβηξε πολλά σχόλια, από την αρχή μάλιστα. Δεν θα ξεχάσουμε μάλιστα ποτέ την στιγμή που είπε πως η Μάνη είναι... νησί.

Μετά το Bachelor λοιπόν πήρε την απόφαση να αλλάξει εμφάνιση. Φόρεσε την ψεύτικη βλεφαρίδα και σε κάθε ανοιγόκλεισμα του ματιού σηκώνει... θύελλα.

ψεύτικες βλεφαρίδες Εριέττα

Η Εριέττα πριν γίνει η "Βασιλική κόμπρα" του Bachelor είχε πάει στο Shopping Star

Και όπως, η Εριέττα πριν μπει στο Bachelor, ήταν σαν ένας άλλος άνθρωπος. Πολύ πριν γίνει "Βασιλική κόμπρα" και συγκεκριμένα, πριν 2 χρόνια είχε πάει στο Shopping Star. Εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα, ένα γεγονός που σχολίασε μέχρι και η Κατερίνα Καραβάτου έντονα.

Η 21χρονη είχε λάβει μέρος στο παιχνίδι με τη Βίκυ Καγιά και ήταν πολύ διαφορετική, τόσο στην εξωτερική εμφάνισή της όσο και στο στιλιστικό κομμάτι, καθώς τα ρούχα που είχε επιλέξει ήταν πολύ "καθωσπρέπει" και σύμφωνα με την fashion expert "μεγαλίστικα".

Σήμερα, ωστόσο οι εμφανίσεις της είναι "καυτές" και στο Instagram με κάθε ανάρτηση της προκαλεί αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους.