Θέμης Αδαμαντίδης: «Οι άντρες καλό είναι να κλαίνε όταν μένουν μόνοι τους»

«Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε άξιοι και ικανοί να το παλεύουμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θέμης Αδαμαντίδης: «Οι άντρες καλό είναι να κλαίνε όταν μένουν μόνοι τους»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (7/9) ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στην ζωή όσο και στην καριέρα του ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε και για τις συλλήψεις του.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη

«Παραμένω καλλιτεχνικά ενεργός και έτσι πρέπει. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε άξιοι και ικανοί να το παλεύουμε. Δεν μπορεί κανείς να αφήσει τον χρόνο να περνά με όλες αυτές τις δυσκολίες γιατί θα νιώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ματαιοδοξία. Ο έρωτας μου δίνει όρεξη να συνεχίζω.

Έχω 5 αγόρια. Δύο από αυτούς έχουν κλίση στο τραγούδι. Είμαι πολύ ευαίσθητος, δεν μπορώ να είμαι αυστηρός.

Ήταν πολύ καλό ξεκίνημα μετά όμως δυσκολεύτηκα να γυρίσω στο λαϊκό γιατί είχα ξεκινήσει στο μοντέρνο. Οι άντρες καλό είναι να κλαίνε όταν μένουν μόνοι τους».

«Βρίσκω πολύ ασήμαντο το ότι βρήκανε εμένα»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και την Μαίρη Αρώνη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις συλλήψεις του σε παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες.

«Εμένα με πείραξε που έκλεισαν τον κόσμο για καιρό, έμεινε ο κόσμος εγκλωβισμένος και του συνέβησαν πολλά πράγματα. Βρίσκω πολύ ασήμαντο το ότι βρήκανε εμένα. Κάθε φορά βρίσκανε και άλλους 50 σε εμένα αναφερόντουσαν. Δεν το βρίσκω σοβαρό αυτό».

Στην ερώτηση για το αν ήθελε να κάνει και ένα κοριτσάκι, καθώς έχει πέντε γιους, είπε: «Απέφευγα. Δεν ήθελα κόρη. Όχι ότι… Τα αγαπάω τα κοριτσάκια, αλλά φοβόμουν να κάνω κόρη. Φοβόμουν, πάντα φοβόμουν και μου ήρθε έτσι και έκανα μόνο αγόρια όπως ήθελα. Φοβόμουν μη μου κακοπέσει».