Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την τρίτη σύλληψή του σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο πιο σημαντικό που έχει ανάγκη ο κόσμος...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θέμης Αδαμαντίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την τρίτη σύλληψή του σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη συνέλαβαν τον Θέμη Αδαμαντίδη για τρίτη φορά. Ο τραγουδιστής, στις πρώτες του δηλώσεις δεν έδειχνε να μετανιώνει για την κίνηση του εν μέσω κορωνοϊού να πάει μαζί με ακόμα 50 άτομα και να παίξει σε «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μετά την σύλληψη, όλοι τους οδηγήθηκαν όλοι στο Τμήμα Ομονοίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι πρώτες δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη μετά την σύλληψη του

Μιλώντας στον ALPHA ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε να «ασχοληθούμε με κάτι πιο σημαντικό» υποστηρίζοντας ότι «εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ».

«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο πιο σημαντικό που έχει ανάγκη ο κόσμος για να καλύψει τις απορίες του που έχει από την πανδημία, από τις καραντίνες, την ανεργία και την απραξία. Εγώ θα τραγουδάω και το αγαπώ αυτό. Ας μείνουμε εκεί. Άλλωστε εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ» είπε χαρακτηριστικά o τραγουδιστής.

Θέμης Αδαμαντίδης απαντά για την σύλληψη του

Αναβάλλεται η συναυλία με το Θέμη Αδαμαντίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου

Για τεχνικούς λόγους αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα ζωντανή διαδικτυακή συναυλία “Ηχογράφημα Αγάπης” με το Θέμη Αδαμαντίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή 9 Απριλίου στις 9:00 μ.μ. ώστε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες να έχουν διευθετηθεί κατά το δοκούν.

Ως εκ τούτου η προπώληση συνεχίζεται στο Viva.gr ενώ τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για την καινούρια ημερομηνία.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέρος των εσόδων θα δοθεί στο σωματείο «Φύλακας Άγγελος» ενώ παρουσιαστής της συναυλίας είναι ο εμπνευστής και συνιδρυτής του Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) -δείτε εδώ τις δηλώσεις του για το Survivor-.

Στη μουσική βραδιά συμμετέχουν η Νάσια Κονιτοπούλου και η Χριστίνα Θεωνά.

Η παραγωγή είναι της Finix Records.

Αναβάλλεται η συναυλία με το Θέμη Αδαμαντίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου

Αναβάλλεται η συναυλία με το Θέμη Αδαμαντίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο για τεχνικούς λόγους

Αναβάλλεται η συναυλία με το Θέμη Αδαμαντίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο