Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έχουν παίξει μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Το σχόλιο του στην στην απόφαση των σταθμών να μην προβάλουν ξανά παραγωγές στις οποίες συμμετείχε ο ηθοποιός

Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που έχουν παίξει μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
News 07.09.2021 17:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης το πρωί της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απόφαση των σταθμών να μην προβάλουν ξανά παραγωγές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είμαστε πολύ θυμωμένοι, θα γίνουν λάθη στον θυμό μας, θα ακουστούν λάθος πράγματα, θα κατηγορηθούν λάθος άνθρωποι, θα υπάρχουν πολύ εύκολα λόγια να ειπωθούν γι’ αυτούς.

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σιωπήσουμε, να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε εμείς τι έχουμε κάνει γι’ αυτό; Ήμασταν παρόντες με αγάπη στα θύματα ή στους θύτες; Γιατί συνέβη όλο αυτό; Οφείλουμε να τιμωρήσουμε και τον πρότερό τους βίο, άρα και τον πρότερό μας βίο μαζί τους;

Όχι, δεν τιμωρούνται έτσι τα πράγματα. Αν δεν τιμωρηθεί ο άνθρωπος που έχει διαπράξει το έγκλημα δεν μπορούν να τιμωρηθούν οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν παίξει σε ένα σίριαλ μαζί με τον Πέτρο ή με τον Δημήτρη και δεν θα προβληθεί και δεν θα επαναληφθεί. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι έχουν υπάρξει στη ζωή μας αυτοί οι άνθρωποι».

Αναστάτωση στο Πρωινό εξαιτίας του Πέτρου Φιλιππίδη

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης (7/9) ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση των καναλιών να μην παίζουν καμία σειρά στην οποία συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τον Γιώργο Λιάγκα να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον ηθοποιό στον αέρα της εκπομπής.

Αφορμή για τη διαφωνία αυτή στάθηκε μία άτυχη σύγκριση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας ανάμεσα στον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ατάκα αυτή του ηθοποιού ενόχλησε πολύ τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος από τη μεριά του τόνισε πως η απόφαση που πάρθηκε κατά του Πέτρου Φιλππίδη είναι πολύ σωστή.

«Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως την θεωρούμε και απαράδεκτη. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο.

Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη. Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για μένα είναι στην κρίση του θεατή. Όπως βλέπει τον αγαπημένο μας Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πως έφυγε από τη ζωή και μπορεί και τον βλέπει και δεν έχει αντίσταση να θυμάται τι έγινε, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη αν το επιθυμεί», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος διαφώνησε έντονα με τις δηλώσεις αυτές: «Νομίζω ότι είναι λίγο άστοχο το σχόλιο με τον Σεργιανόπουλο, τι σχέση έχει ο Σεργιανόπουλος. Διαφωνώ πλήρως με τον Σπύρο. Αν ήμουν διευθυντής καναλιού θα έλεγα ότι μέχρι να υπάρξει απόφαση της Δικαιοσύνης δεν παίζω κανένα σίριαλ του Φιλιππίδη.

Η τηλεόραση είναι και πρότυπο. Δηλαδή, αν εμένα με πιάσουν να πουλάω ναρκωτικά μέχρι να αποδείξω ότι είμαι ένοχος ή αθώος δεν μπορεί ο Κυριακού να μου δίνει βήμα κάθε μέρα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σπουδαίος ηθοποιός αλλά δεν έχει να κάνει αυτό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Είχε ξεφουσκώσει η περίπτωση του Φιλιππίδη και πίστευα ότι δεν θα γινόταν τίποτα»

Η κίνηση που «κόστισε» στον Πέτρο Φιλιππίδη - Τα είχε σκεφτεί όλα αλλά όχι αυτό

Share