Mad Clip: Όλα όσα αποκάλυψε ο ενδυματολόγος του για την επιθυμία που του είχε εκφράσει

«Δεν του άξιζε αυτό το τέλος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip: Όλα όσα αποκάλυψε ο ενδυματολόγος του για την επιθυμία που του είχε εκφράσει

Στην εκπομπή t-live του ALPHA μίλησε σήμερα 7/9 ο ενδυματολόγος του Mad Clip, Διονύσης Κολπονίνος. Ο ίδιος έντυσε τον τράπερ στην τελευταία του κατοικία με το αγαπημένο του κοστούμι το οποίο ήταν Gucci.

Ο στυλίστας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από την περασμένη εβδομάδα ήταν τόσο ξαφνικό όλο αυτό που έγινε… Μας αιφνιδίασε αυτό τόσο πολύ. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να ακούσω στο τηλέφωνο ότι έφυγε από κοντά μας ήταν ο Πίτερ. Πραγματικά ακόμα και τώρα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω εγώ και όλοι του οι φίλοι και συνεργάτες. Ήταν ένας τόσο καλός νέος. Ήταν ένας original φίλος, συνεργάτης, και πάνω από όλα ένας νέος άνθρωπος. Δεν του άξιζε αυτό το τέλος».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δυστυχώς το δεύτερο μήνυμα που έλαβα ήταν αν θα μπορούσα να βρω το κοστούμι από το videoclip με την Ελένη Φουρέιρα. Το Gucci. Ήταν από τις επιθυμίες του, σε ένα τραγούδι, το ζητούσε ξεκάθαρα.
Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω για όλα αυτά που έχω περάσει μαζί του ήταν αυτό το κοστούμι».

Άγιο είχε η Ελένη Φουρέιρα σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η οποία από τύχη και μόνο δεν ήταν μέσα στην porsche του Mad Clip όταν αυτή καρφώθηκε και του στέρησε την ζωή.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του για τον Mad Clip

Επεξεργασία: Ο πατέρας του Mad Clip "έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή του - "Του έλεγα πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη"

Για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Mad Clip, ο πατέρας του "έσπασε" την σιωπή του και μίλησε για το θανατηφόρο τροχαίο του γιου του στο t-live, το μεσημέρι της Τρίτης.

Τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του είναι συντετριμμένοι, με τους ίδιους να αποτελούν τραγικές φιγούρες στην κηδεία του γιου τους που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Παλαίο Φάληρο.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Mad Clip

«Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός έτρεχε και στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα όπως την είχε και ο πατέρας του δηλαδή εγώ. Από εκεί και πέρα επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια, αυτό έκανε και ο γιος μου. Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων καταλαβαίνουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα.

Όταν γλιστράει ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει. Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ο γιος μου, όταν πήγαινε στα λιμανάκια Βουλιαγμένης, και οδηγούσαμε και μαζί πολλές φορές. Ήθελε να μου δείξει το αυτοκίνητο το παλικάρι μου και εγώ του έλεγα “αγόρι μου μην οδηγείς έτσι δεν είναι καλό πήγαινε σε μια πίστα”. Ήταν το χόμπι του ήθελε να ξεφεύγει κατά αυτόν τον τρόπο. Ξέρω ότι είναι πολύ κακό δηλαδή… δεν είναι καλό παράδειγμα αυτό για τη νεολαία και για τον κόσμο. Του έλεγα “αγόρι μου πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη”, του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει. Επίσης στο συγκεκριμένο μέρος 9 στις 10 φόρες ποτίζεται το γκαζόν ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε πολύ πριν, όχι εκεί που έστριψε άρα είναι πιθανό να είχε πάρει νερό ο δρόμος».

Ο πατέρας του Mad Clip