Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Mad Clip: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου

Οι τελευταίες πληροφορίες για το μοιραίο τροχαίο

Mad Clip: Αυτή είναι η αιτία του θανάτου
News 07.09.2021 19:48
Από Ίρις Βίλα

Αμέτρητα είναι τα "γιατί" έπειτα από τον άδικο χαμό του Mad Clip ο οποίο έχασε την ζωή του την περασμένη Πέμπτη μετά από τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένη. Τραγική φιγούρα είναι η ίδια του η μητέρα η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον γιο της από την μια μέρα στην άλλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Live News», ο γνωστός τράπερ υπέκυψε στις βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο τροχαίο με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Μάλιστα, πληροφορίες του LIVE NEWS αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τράπερ, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

Σύμφωνα με τον κ. Μαδιά, ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, το πρώτο μέλημα των συγγενών είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, προχωρώντας ταυτόχρονα σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ειδικά σε ότι αφορά την λειτουργία ή όχι του αντισπίν την στιγμή του τροχαίου, της λειτουργίας, δηλαδή, που δεν επιτρέπει στους τροχούς να σπινιάρουν.

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο του Mad Clip

Mad Clip: Το όνειρο που δεν πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα - Τι ετοίμαζε

Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ήταν μόνο 34 χρονών και είχε πολλά σχέδια για το μέλλον του. O Mad Clip που όλοι θα θυμόμαστε είχε πάντα ένα πρόγραμμα για το πως θα πορευτεί στην ζωή του, και σε αυτό το πρόγραμμα υπήρχαν πολλά σχέδια που δεν πρόλαβαν να γίνουν πράξεις.

Τι σχεδίαζε ο Mad Clip

Ο αγαπημένος τράπερ με την Ελένη Φουρέιρα προγραμμάτιζαν να συνεργαστούν και πάλι στο πλαίσιο της Ημέρας θετικής Ενέργειας. Το live θα γινόταν στις 10 Σεπτεμβρίου και το είχαν ήδη προωθήσει μέσα από τα social media τους κάνοντας τους αμέτρητους θαυμαστές τους να ανυπομονούν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η δήλωση του Αντώνη Ρέμου για τον Mad Clip: «Και γι’ αυτόν, όπως και για το φίλο μου τον Παντελή...»

Εξέλιξη θρίλερ με τον θάνατο του Mad Clip: "Ίσως είναι εγκληματική ενέργεια"

Share