Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Ο κ@λ@ς του καθενός είναι κάτι...»

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Ο κ@λ@ς του καθενός είναι κάτι...»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και σε όσους των κατηγορούν για τις δηλώσεις που αφορούν στους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και για τον εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στο αμάξι της συζύγου του πριν από λίγο καιρό αλλά δεν δίστασε να αναφέρει πως είναι πολύ ωραίο το γεγονός ότι όλα πλέουν έχουν μπει σε μια τάξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Από τη μία μεν είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος είμαι υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ και από την άλλη είμαι ένας άνθρωπος που λέει ευθαρσώς ότι δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός ή Πακιστανός παραπάνω στην Ελλάδα. Γιατί; Διότι δεν θέλουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι να ενταχθούν σε μία χώρα δυτική, φιλελεύθερη, δημοκρατική, ελεύθερη. Είμαι της άποψης ότι, όταν η πατρίδα σου κινδυνεύει, κάθεσαι στην πατρίδα σου και πολεμάς. Εμένα οι παππούδες μου αυτό έκαναν».

«Έχω άπειρους φίλους ομοφυλόφιλους, έχω φίλες τρανσέξουαλ. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος ποτέ δεν έχει κρίνει τον πλησίον του από την έμφυλη του ταυτότητα. Θα πω κάτι και, αν θέλεις, κόψε το… Ο κ@λ@ς του καθενός είναι κάτι το ιερό».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν»

Πριν από λίγο καιρό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα και αποκάλυψε τα πάντα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που πριν λίγο καιρό είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό, αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στις δηλώσεις που είχε κάνει για την συμμετοχή της Μάλτας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Είναι ατυχές όταν απομονώνεται κάτι με μια διαδικασία μοντάζ. Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο, επειδή ακριβώς από τα αριστερά πολλοί αισθάνονται ότι τους απειλώ ιδεολογικά, έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν. Όταν λέω ότι αισθάνομαι έναν προβληματισμό ότι προβάλλεται το συγκεκριμένο πρότυπο, θα έπρεπε να πω στα καπάκια «διότι είναι θέμα υγείας». Γιατί υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες αλήτες που θα κάνουν κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά.

Μιλάτε για τον μόνο βουλευτή που έχει προτείνει με άρθρο στην Καθημερινή τη νομοθέτηση του πολιτικού γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Αυτό τους πανικοβάλλει. Όλο το γαϊτανάκι με την υπόθεση της κυρίας από τη Μάλτα δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να με βγάλουν φοβικό και απέναντι σε τάσεις της εποχής. Να προσπαθήσουν να με παρουσιάσουν ως φανατικό και αντίπαλο».