Κατερίνα Γερονικολού: «Εάν υπήρχε αυτό δεν θα έπρεπε να είμαστε ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τη σχέση τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Γερονικολού: «Εάν υπήρχε αυτό δεν θα έπρεπε να είμαστε ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα για την ταινία αφιερωμένη στον Ότο Ρεχάγκελ και έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη και τις συνεργασίες τους που θα δούμε πολύ σύντομα.

«Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε με τον Γιάννη γυρίσματα για μια νέα σειρά στην ΕΡΤ. Είναι ένα πολύ ωραίο, νέο στοίχημα για εμάς και χαιρόμαστε πολύ για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή.

Και συνέχισε: «Δεν αγχώνομαι καθόλου για τις πολλές κοινές μας ώρες, στο σπίτι και στη δουλειά, γιατί είμαι πολύ σίγουρη για αυτό που ξέρω ότι πάω να κάνω. Έχω συνεργαστεί και άλλες φορές μαζί του και είναι πραγματικά ευλογία».

«Δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός ανάμεσα μας. Εάν υπήρχε δεν θα έπρεπε να είμαστε μαζί ζευγάρι. Θεωρώ ότι τα ζευγάρια είναι κατά βάση σύμμαχοι, συνοδοιπόροι και θέλουμε ο ένας το καλό του άλλου. Αν δεν το θέλαμε ο ένας το καλό του άλλου, ξέχωρα από τον εαυτό μας, νομίζω πως κάτι δεν θα πήγαινε καλά», συμπλήρωσε.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη σειρά που θα παίξει με την Κατερίνα Γερονικολού

Στην κωμωδία της ΕΡΤ1, «Πεθαίνω για σένα», θα πρωταγωνιστείς μαζί με τη σύντροφο σου, Κατερίνα Γερονικολού. Είναι ιδιαίτερο ότι συναντιέται η επαγγελματική με την προσωπική σας διαδρομή;

Με την Κατερίνα έχουμε δουλέψει ξανά μαζί, κάναμε πέρυσι την ταινία «Για πάντα». Αυτή η σειρά είναι πολύ γλυκιά. Είναι μια κομεντί με πολύ μεγάλη ειλικρίνεια. Πατά στην πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Δεν ξέρω σίγουρα αν αυτός θα είναι τελικά ο τίτλος της. Προσωπικά, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε γυρίσματα για να ζήσω άλλο ένα ταξίδι σε μια καινούργια δουλειά.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Κατερίνα Γερονικολού

Ποιο θα είναι το περιεχόμενο της σειράς;

Ουσιαστικά η ηρωίδα που υποδύεται η Κατερίνα είναι κάπως υποχόνδρια και σε μια επίσκεψη της για εξετάσεις σε μια κλινική γνωρίζεται με το χαρακτήρα που ερμηνεύω εγώ. Εκείνος κάνει ένα τραγικό λάθος στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κάποιων εξετάσεων και ξαφνικά η ζωή των δύο αλλάζει ολοκληρωτικά.

Ποιοι υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία;

Η Κωνσταντίνα Γιαχαλή γράφει το σενάριο, ο Σπύρος Ρασιδάκης σκηνοθετεί.