Το δράμα του Liam Ireland - Όταν ήταν 2 ετών...

Η συγκλονιστική ιστορία των παιδικών χρόνων του πρωταγωνιστή της Γης της Ελιάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το δράμα του Liam Ireland - Όταν ήταν 2 ετών...

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς, Liam Ireland στην κάμερα του MEGA Kαλημέρα. Ο νεαρός ηθοποιός συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στην απώλεια του πατέρα του.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Liam Ireland

«Σπούδαζα στην Αγγλία υποκριτική και όταν ήρθε ο κοροναϊός προσπαθούσα να ξεκινήσω κάτι εκεί. Μετά την πανδημία δεν είχε νόημα να είμαι πάνω και ήρθα να δω τους γονείς μου. Τότε ήρθε ένα μήνυμα από τον Ανδρέα στο Instagram και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία. Μου έστειλε το σενάριο και μου άρεσε πάρα πολύ. Ένιωσα ότι το σύμπαν μου έδωσε κάτι πίσω.

Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή από καρκίνο. Δεν τον θυμάμαι ήμουν δύο ετών. Αλλά έχω ιστορίες για τον πατέρα μου και για αυτό νιώθω ευγνώμων. Όταν μου μικρός έλεγα συνέχεια ‘γιατί δεν είναι εδώ να με προστατέψει’. Ελπίζω να με κοιτάει αυτή τη στιγμή και να χαμογελάει. Η μητέρα μου είχε δύο θηρία παιδιά να τα κοντρολάρει. Ήταν βράχο. Αγαπάω πολύ τη μητέρα μου, είμαι μαμάκιας τι να κάνω. Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο αλλά πολύ νωρίς φύγαμε για την Αγγλία. Μετά το θάνατο του πατέρα μου γυρίσαμε πάλι πίσω στην Ελλάδα. Με τη δουλειά της αναγκαστικά έχω αλλάξει 11 σχολεία και πολλά σπίτια.

Έχω κάνεις θυσίες για έναν έρωτα αλλά δεν έχω κατεβάσει τον εαυτό μου. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι να πάω στην Ελβετία με πολλά λουλούδια για να δω την κοπέλα μου που είχαμε να συναντηθούμε δύο μήνες».

Να επισημάνουμε ότι η Γη της Ελιάς έκανε μια φοβερή πρεμιέρα, σημειώνοντας πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης!

Λίγα λόγια για την ζωή του πρωταγωνιστή της Γης της Ελιάς

Ο 24χρονος ηθοποιός γεννήθηκε στο Ρέθυμνο από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Άγγλο. Οι γονείς του ήταν δάσκαλοι της Ashtanga Yoga οι οποίοι λίγο μετά από τη γέννησή του εγκαταστάθηκαν στην Μεγάλη Βρετανία όπου έζησαν για έξι περίπου χρόνια.

Σε ηλικία έξι χρονών ο Liam και η μητέρα του επέστρεψαν στην Ελλάδα, όπου ο νεαρός ηθοποιός τελείωσε το σχολείο και, για ένα διάστημα, φλέρταρε με την ιδέα να γίνει επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.

Τελικά, ένα μάθημα υποκριτικής στο σχολείο στάθηκε η αφορμή για να γυρίσει στην Αγγλία όπου φοίτησε την δραματική σχολή του ICTheater στο Brighton ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε σε παραστάσεις και ταινίες.

Η επιστροφή του στη χώρα μας συνέπεσε με την έναρξη των γυρισμάτων για τη «Γη της ελιάς», το πιο φιλόδοξο project του Ανδρέα Γεωργίου μέχρι στιγμής με το οποίο εγκαινιάστηκε η αποκλειστική συνεργασία του δημιουργού με το Mega.