Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας

Το ζευγάρι ντύθηκε στα ίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας

Το κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας διεξάγεται αυτή την περίοδο και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς. Για ακόμη μια φορά, το ζευγάρι έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars είναι καλεσμένη του οίκου Armani και φυσικά στο πλευρό της όπως πάντα βρίσκεται ο αγαπημένος της. Μάλιστα περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί της Μόστρας και έκλεψαν τις εντυπώσεις με το ίδιο λουκ που έκαναν φορώντας και οι δύο κοστούμι.

Το πρόγραμμα είναι πλούσιο ενώ εκτός από το κόκκινο χαλί, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς βρήκαν χρόνο να κάνουν βόλτες με το σκάφος στα βενετσιάζικα κανάλια, να απολαύσουν ιταλικό φαγητό αλλά και βόλτες στα γραφικά στενάκια της Βενετίας. Στο μεταξύ, ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε πριν λίγο καιρό το ερωτευμένο ζευγάρι σε παραλία της Ελαφοννήσου.

Φωτογραφίες από το κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας με την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά

Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς στο κόκκινο χαλί

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στα Νότια Προάστια

Μπορεί να έχει ένα βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα, αφού είναι παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας, ωστόσο δίνει περισσότερη προσοχή στην οικογένεια της. Η Βίκυ Καγιά λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι με το σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδάκια τους.

Πως άλλωστε να μην της αρέσει να μένει μέσα; Το σπίτι είναι πολύ εντυπωσιακό με τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά και ο σκύλος που έχουν. Μεγάλο βέβαια, είναι και το σαλόνι τους, όπου τα παιχνίδια είναι καθημερινά για την Μπιάνκα και τον Κάρολο, όπως είναι καθημερινά και στις διακοπές τους με το σκάφος στην Μύκονο.

«Στη δική μας οικογένεια, την οικεία Κρασσά έχουμε τέσσερα παιδιά και είμαστε μια χαρά. Τα παιδιά μου αν και δεν είναι μωρά πλέον, το σαλόνι έχει γίνει πάρκο. Έχω αρχίσει να ανησυχώ για την κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών μου. Το να είσαι αποκομμένος από τον κόσμο, από τις αθλοπαιδείες σου, από το σχολείο σου, αυτό το πράγμα σε κλείνει συναισθηματικά και είναι δύσκολο να κοινωνικοποιηθείς», είχε πει σε δηλώσεις της η Bίκυ Καγιά χαρακτηρίζοντας το σαλόνι πάρκο.

Το σπίτι της λοιπόν, έχει γήινα χρώματα, είναι μοντέρνο, φωτεινό με μεγάλες τζαμαρίες. Eντύπωση προκαλεί επίσης ο υπέροχος κήπος!

Αυτό είναι το μοντέρνο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά