Δέσποινα Βανδή: «18 χρόνια μετά από...» - Η ανάρτηση που ξύπνησε μνήμες

Πως περνάνε έτσι τα χρόνια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «18 χρόνια μετά από...» - Η ανάρτηση που ξύπνησε μνήμες

Χαμό προκαλεί στα social media η κάθε ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή, καθώς είναι μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο χώρο της μουσικής. Πρόσφατα λοιπόν, έκανε ένα throwback που ξύπνησε πολλές μνήμες.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ανάρτηση όπου είχε ταγκαριστεί, η οποία απεικόνιζε την αφίσα από συναυλία που είχε πραγματοποιήσει πριν από 18 χρόνια και συγκεκριμένα το 2003 στο Λυκαβηττό, στα πρώτα της βήματα με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Η Δέσποινα Βανδή, μετράει πολλά χρόνια στο χώρο και δεν θεωρείται άδικα μια από τις πιο σπουδαίες τραγουδίστριες.

Αυτή είναι η throwback ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

H throwback ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

«Ο νέος άντρας στη ζωή της Δέσποινας Βανδή είναι αυτός που...»

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε το πρωί της Τρίτης η άκρως ανανεωμένη Δέσποινα Βανδή. Η εκπομπή την τσάκωσε στο αεροδρόμιο, λίγο πριν πετάξει για την Κύπρο, καθώς εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και τραγουδάει μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στους λόγους που δεν θα συνεργαστεί φέτος με την Άννα Βίσση ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στην προσωπική της ζωή, σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα, που πέταξε την σπόντα του.

«Εγώ ρώτησα κάτι απλό και εσύ μου το γείωσες! Αν έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της, επειδή διαβάζω διάφορα… Είναι αυτός που ακούω; Δεν ξέρω κάτι από την ίδια, αλλά ξέρω. Είναι ωραία γυναίκα η Δέσποινα».