Mad Clip: Σοκαριστικό - Τι άλλαξε στο instagram του 5 μέρες μετά τον θάνατό του

Τραγικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad Clip: Σοκαριστικό - Τι άλλαξε στο instagram του 5 μέρες μετά τον θάνατό του

Κι ενώ όσο περνάνε οι ημέρες ολοένα και πιο σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως για το τροχαίο του Mad Clip, παρατηρήθηκε μια απίστευτη... κινητικότητα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Αυξήθηκαν οι followers στο instagram του Mad Clip

Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός του, το πρωινό της Πέμπτης, το προφίλ του στο Instagram είχε 350.000 followers. Μέσα σε λίγες ημέρες, αυτός ο αριθμός ανέβηκε στους 426.000.

Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί συνέβη αυτό για ένα προφίλ που, δυστυχώς, δε θα είναι πια ενεργό. Ίσως αρκετοί να έκαναν follow γιατί δεν ήθελαν να πιστέψουν αυτό που έγινε, ίσως γιατί να ένιωσαν τύψεις που τον είχαν επικρίνει για τα τραγούδια του και θεώρησαν πως με το μεταθανάτιο follow θα έσβηναν τις ενοχές τους.

Mad Clip instagram

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα τρανό δείγμα του τι συμβαίνει στη σχέση μας με τα social media και στο πώς έχουν συνδεθεί ακόμα και με τα πιο τραγικά περιστατικά της ανθρώπινης ζωής…

Στο τσακ δεν μπήκε στην porsche του Mad Clip η Φουρέιρα - Ποιος την έσωσε από τον θάνατο

Λίγο πριν το συμβάν ο τραγουδιστής βρισκόταν στο γάμο κοντινού του φίλου, όπως φαίνεται κι από stories που δημοσίευσε αρκετές ώρες πριν το δυστύχημα.

Μάλιστα στον συγκεκριμένο γάμο τραγούδησε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα η οποία επίσης δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα από την κοινή τους εμφάνιση.

Όταν τελείωσαν την εμφάνισή τους ο τράπερ προσφέρθηκε να πάρει μαζί την τραγουδίστρια, η οποία πήγαινε προς την ίδια κατεύθυνση, στα νότια. Εκείνη δέχθηκε και ήταν έτοιμοι να φύγουν μαζί, όταν ο μάνατζέρ της, που ήταν κι εκείνος στον γάμο την σταμάτησε και της είπε άστο θα σε πάω εγώ σε λίγη ώρα, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι.

Και κάπως έτσι η Ελένη Φουρέιρα έμεινε πίσω, γλιτώνοντας την ζωή της και αποχαιρέτησε το φίλο και συνεργάτης της για τελευταία φορά.

Η Ελένη και ο τράπερ ήταν πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό καθώς πριν λίγες εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει η τελευταία μεγάλη επιτυχία τους "Μπορεί".