Νέα καταγγελία από την Σοφία Παυλίδου - «Προσβλήθηκα από τη συμπεριφορά γνωστού σκηνοθέτη»

«Απαιτούσε από τα αγόρια και από τα κορίτσια να βγάζουν τα ρούχα και να κάνουν πράγματα που δεν ήταν μέσα στο έργο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα καταγγελία από την Σοφία Παυλίδου - «Προσβλήθηκα από τη συμπεριφορά γνωστού σκηνοθέτη»

Το πρωί της Τετάρτης η Σοφία Παυλίδου -που πρόσφατα έχασε έναν δικό της άνθρωπο- μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα κάνει καταγγελία στο ΣΕΗ για πολύ γνωστό σκηνοθέτη.

Η ίδια μάλιστα τόνισε πως υπάρχουν κι άλλοι συνάδελφοί της που έχουν κι αυτοί πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου

«Είμαι πολύ καλά και πολύ ευτυχισμένη με τα προσωπικά μου, έχω μια μεγάλη οικογένεια φίλων και ανθρώπων δίπλα μου. Η Φάρμα ήρθε την περίοδο του εγκλεισμού, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μπαίνω σε ριάλιτι. Παλαιότερα μου είχαν προτείνει να πάω στο Dancing With The Stars.

Έχω παραιτηθεί από παράσταση γιατί προσβλήθηκα από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη. Απαιτούσε αυτός ο σκηνοθέτης και από τα αγόρια και από τα κορίτσια κάποιες φορές να βγάζουν τα ρούχα τους και να κάνουν πράγματα που δεν ήταν καν μέσα στο έργο. Αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό έχει περίπου μια τετραετία που έχει συμβεί, όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει στο ΣΕΗ. Θα έρθει η ώρα και γι’ αυτό.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Το πιο λυπηρό είναι ότι φοβούμενοι μη χάσουμε τη δουλειά μας, δεν αντιδρούμε. Δεν είμαι μόνη μου σε αυτό. Υπάρχουν κι άλλοι συνάδελφοι που έχουν πρόβλημα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη».

«Ο Χρήστος με υποστήριξε, στάθηκε δίπλα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν πριν λίγο καιρό η Σοφία Παυλίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεσή της με τον Μάνο Παπαγιάννη και στην υποστήριξη που είχε από τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

«Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες. Τότε το δικό μου περιστατικό δεν φωτίστηκε, δεν ακούστηκε η γνώμη η δική μου, γιατί δεν είχα φιλοξενηθεί από τα μέσα. Αναγκάστηκα και μίλησα, αλλά μετά δόθηκε τόση διάσταση από την άλλη πλευρά» είπε για τα όσα είχαν συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τον συνάδελφό της.

Για τη Φάρμα είπε: «Η πανδημία με οδήγησε να πάρω μέρος για να έχω κάτι να ασχολούμαι και να βρεθώ με κόσμο. Πήγα πολύ συνειδητά στη Φάρμα για να διασκεδάσω και να την απολαύσω. Όταν σταμάτησα να το αισθάνομαι, λέω δεν υπάρχει κανένας λόγος και αποχώρησα. Θέλω να κερδίσει ο Ντούπης, γιατί μας βοήθησε όλους από την αρχή για να επιβιώσουμε».

«Οι γιοι μου είναι πολύ προστατευτικοί απέναντί μου κι εγώ ως μαμά δεν φοβάμαι μην κακοπέσουν. Είναι δύο υπέροχα παιδιά και πιστεύω ότι θα έλξουν στη ζωή τους το καλό, γιατί εκπέμπουν το καλό», δήλωσε και συνέχισε: «Ο Χρήστος με υποστήριξε με κομψότητα και στάθηκε δίπλα μου, όπως ακριβώς το περίμενα. Όταν έχεις παιδιά με κάποιον και έχεις χωρίσει, οφείλεις να βάλεις στην άκρη όλα τα αρνητικά συναισθήματα και να έχεις μία καλή σχέση».