Γρηγόρης Γκουντάρας: Απαντάει πρώτη φορά για την κόντρα με τον Τσαλίκη - "Άνθρωποι που μιλούν..."

«Μου τηλεφώνησε πριν το πρώτο Live και....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γρηγόρης Γκουντάρας: Απαντάει πρώτη φορά για την κόντρα με τον Τσαλίκη -

Στην κάμερα του Happy Day μίλησαν το πρωί της Τετάρτης οι φετινοί παρουσιαστές του Big Brother, Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα. Ο πρώτος μάλιστα μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με το ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις του Γκουντάρα - Κάκκαβα για το Big Brother και τον Γιώργο Τσαλίκη

Η παρουσιάστρια τόνισε αρχικά: “Εγώ, ο πρώτος άνθρωπος που ρώτησα για το ξεκίνημά μας στο Big Brother ήταν ο ίδιος ο Γρηγόρης και μετά ήταν η Αφροδίτη Γραμμέλη. Γενικότερα άνθρωποι του χώρου που μιλούν με επιχειρήματα, μας είπαν τα καλύτερα και μένουμε σε αυτό”.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε και για τον Γιώργο Τσαλίκη: “Δεν έχω παρεξηγηθεί ποτέ με κανέναν, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας. Δεχτήκαμε ευχές από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο Ανδρέας είναι ολόκληρο το Big Brother, μου τηλεφώνησε πριν το πρώτο Live και μιλήσαμε. Θέλω να του ευχηθώ να περάσει σύντομα αυτή τη μικροπεριπέτεια (με την υγεία του) και να επιστρέψει σύντομα στις επάλξεις”.

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα

«Να πω κάτι που έχει σχέση με τους παρουσιαστές, στους οποίους ευχόμαστε τα καλύτερα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί τους. Εγώ δεν είμαι ο φύλακας του ιερό δισκοπότηρου του “Όλα”.

Το “Όλα” με τον Θέμο έχει γράψει την ιστορία του. Μου φαίνεται πάρα πολύ άκομψο, μου φαίνεται ότι λείπει η ευαισθησία να παίρνεις το όνομα μια εκπομπής που έχει γράψει τη δική της ιστορία, ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται ανάμεσά μας και να χρησιμοποιείς το “Όλα”. Το “Όλα” είχε πάντα δίπλα του και κάτι συμπληρωματικό και όταν κάνει μια εκπομπή “Όλα Γκουντ”...

Τους προτείνω να πάνε στο Μαρούσι, στον τρίτο όροφο υπάρχει ένα γραφείο με μια θέση άδεια, να πουν ότι κάνουν μια εκπομπή με τίτλο “Όλα Γκουντ” και θα εισπράξουν την απάντηση. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της τηλεοπτικής ιστορίας και ο τρόπος που σεβόμαστε αυτό που έχει συμβεί. Θα έπρεπε να υπάρξει μια δεύτερη σκέψη και μακάρι να την κάνουν. Ποτέ δεν είναι αργά», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής.