Δύσκολες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Η δημόσια έκκληση της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Η δημόσια έκκληση της

Δύσκολες στιγμές περνάει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς ανακάλυψε μερικούς ψεύτικους λογαριασμούς που πράττουν εις βάρος του ονόματος της στα social media, με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα από τον αθώο κόσμο, λέγοντας ψέματα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο, προειδοποίησε τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας στο instagram τις ψεύτικες αυτές σελίδες.

Όπως έγραψε, οι λογαριασμοί είναι ψεύτικοι και αν στείλουν κάποιο μήνυμα θα πρέπει να το αγνοήσουν για να μην πέσουν στην παγίδα τους.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απάτη που έχει στηθεί εις βάρος της

Σίσσυ Χρηστίδου ψεύτικοι λογαριασμοί

Ο Θοδωρής Μαραντίνης διέψευσε στις κάμερες τη φήμη που είχε κυκλοφορήσει για εκείνον και τη Σίσσυ Χρηστίδου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε κάποιες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, οι οποίες αναφέρουν πως έχει σταματήσει να ακολουθεί τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram.

Ο τραγουδιστής εξεπλάγην μόλις το άκουσε και διέψευσε την είδηση ενώ τόνισε πως του φαίνεται τελείως ανούσια όλη η ιστορία με τα follows και τα unfollow στα social media.

Στη συνέχεια βέβαια, η Φωτεινή Πετρόγιαννη σχολίασε πως ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν ακολουθούσε τη Σίσσυ αλλά την έκανε follow αμέσως μετά τις δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής.

«Κάναμε όπως πάντα τα γενέθλια του μικρού μαζί, πήγα και με τα παιδιά μου στην Τήνο. Δεν ακολουθώ εγώ τη Σίσσυ; Δεν νομίζω, την ακολουθώ. Φυσικά και την ακολουθώ, έχουμε κάνει παιδιά μαζί, δε θα την ακολουθώ στο Instagram; Δεν υπάρχει λόγος να μην την ακολουθώ», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.