O "Ψηλός κακός" του Παρά Πέντε, 14 χρόνια μετά τη σειρά είναι ίδιος αλλά... δάσκαλος

Που βρίσκεται σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O

H σειρά Παρά Πέντε είναι μια από τις πιο αγαπητές στην ελληνική τηλεόραση. Πολλοί από τους ηθοποιούς έχουν συνεχίσει την καριέρα στην υποκριτική, άλλοι όμως όχι. Όπως για παράδειγμα, ο "ψηλός, κακός" που τον υποδύθηκε ο Πατρίκιος Κωστής.

14 χρόνια μετά, παραχώρησε σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, αποκαλύπτοντας τι κάνει σήμερα. «Τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα λίγο», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων.

Τι κάνει σήμερα ο "ψηλός, κακός" από το Παρά Πέντε

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, αποκάλυψε: «Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, αυτό το λέω για πρώτη φορά. Το ότι η σύζυγός μου είναι δασκάλα δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο αυτό. Ήταν τυχαίο. Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο και ερωτευτήκαμε».

Επίσης, θυμάστε τον «κακό» του «Παρα Πέντε», τον περιβόητο πρωθυπουργό Άρη Παυρινό, που κυνηγούσε για να σκοτώσει τους ήρωές μας; Ο ηθοποιός που τον υποδύεται δεν έχει περάσει και τα πιο εύκολα χρόνια έκτοτε, παρά τη μεγάλη επιτυχία, σε μια δύσκολη ζωή.

Θυμάστε την Φρίντα από τη σειρά Παρά Πέντε; 14 χρόνια μετά το τέλος δείτε την να ποζάρει με μαγιό

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου 14 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Παρά Πέντε που προβαλλόταν με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του MEGA, ωστόσο, για κάποιους ηθοποιούς ο χρόνος ήταν ο καλύτερος φίλος και δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Μια από αυτούς τους ηθοποιούς λοιπόν, είναι η τηλεοπτική Φρίντα που υποδυόταν την ξαδέρφη του Φώτη, με τον οποίο είχαν κόντρα για το ποιος είναι κεντρικός παρουσιαστής στο κανάλι του πατέρα του.

Η Μελίνα Κυριακοπούλου σήμερα, συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, αλλά και με το τραγούδι.

«Παράλληλα με τις σπουδές μου στο θέατρο, έκανα πάντοτε και σπουδές στη φωνητική και αποφάσισα να ασχοληθώ πολύ με αυτό ακριβώς επειδή μου αρέσει και το θεωρώ απαραίτητο για έναν ηθοποιό» ανέφερε η ηθοποιός και στην συνέχεια μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση: «Κανένας ηθοποιός δεν επιλέγει να είναι εκτός χώρου. Εκτός της τηλεόρασης, που μάλιστα την αγαπώ κιόλας. Απλά δεν ανταποκρίθηκα σε κάποιες προτάσεις που μου έγιναν αλλά δεν αφορούσαν στο κομμάτι το δικό μου, το υποκριτικό. Δεν θα ήμουν καλή, δεν θα ήθελα να κάνω κουτσομπολίστικη εκπομπή», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Στα social media μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργή και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές τόσο από τη ζωή της, όσο και από τα επαγγελματικά της. Πρόσφατα βρέθηκε στην Κρήτη για να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο κα τα πανέμορφα νερά στις παραλίες του νησιού.

Στο λογαριασμό που διατηρεί το Facebook, δημοσίευσε φωτογραφίες της από το Ελαφονήσι, ποζάροντας στον φακό με το μπικίνι της.