Γενέθλια για τον Μάρκο Σεφερλή - Αποκάλυψε φανερά την ηλικία του

Η πρωτότυπη τούρτα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για τον Μάρκο Σεφερλή - Αποκάλυψε φανερά την ηλικία του

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Μάρκο Σεφερλή καθώς γιόρταζει τα γενέθλια του. Μάλιστα, ο αγαπημένος κωμικός αποκάλυψε φανερή και την ηλικία του.

Ο ίδιος, που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με το παιχνίδι 5χ5, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να κρατά μια πολύ πρωτότυπη τούρτα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι γεννήθηκε το 1968 άρα είναι 53 ετών! Στην λεζάντα, ο Μάρκος Σεφερλής έγραψε χαρακτηριστικά: «8 Σεπτεμβρίου 1968! Σ’ ευχαριστώ μανούλα που μ’ έφερες σ’ αυτόν τον όμορφο κόσμο, τον οποίο προσπαθώ να κάνω ακόμα πιο όμορφο, σκορπίζοντας γύρω μου μόνο το γέλιο! #birthday».

Η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή για τα γενέθλιά του

«Μερικοί ξυπνούν και κοιτούν πάλι τι θα κάνω εγώ και πως θα μου επιτεθούν»

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ. Μέσα σε όλα, ο ίδιος αποκάλυψε την σκληρή επιτροπή πο έχει δεχθεί κατά καιρούς.

Μάλιστα, ο ηθοποιός ανέφερε πως πλέον δεν ασχολείται με τον πόλεμο που του κάνουν και αφήνει τους ανθρώπους που τον κατακρίνουν να «ακουστούν» για τα πράγματα που καταφέρνουν οι ίδιοι.

«Είναι πολλοί που νομίζουν ότι έχουν φτάσει κάπου και δεν έχει γίνει. Είναι υποκειμενικό. Απλά αισθάνομαι ότι έχω εξελιχθεί σαν ηθοποιός, έχει απήχηση κι αυτό που κάνω τόσα χρόνια, δεν φθίνει. Πληγώνομαι με την κακή κριτική γιατί λες δεν προκαλώ κανέναν γιατί κάνω αυτό που κάνω για να περάσει κόσμος καλά.

Εγώ ξυπνάω το πρωί και κοιτάω τι θα κάνω εγώ. Άλλοι ξυπνούν και κοιτούν πάλι τι θα κάνω εγώ και πως θα μου επιτεθούν. Θυμώνω μερικές φορές γιατί αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δηλαδή είναι πράγματα συκοφαντικά. Δεν σου αρέσει; Δεν τον παρακολουθείς, δεν τον βλέπεις τι κάνει αλλά δεν προσπαθείς να στρέψεις μια μεγάλη μερίδα του κοινού εναντίον του. Τώρα τους αφήνω να ακουστεί το όνομά τους με δικά τους πράγματα, όμως δεν ακούγεται».