Φωτογραφία της Αννίτα Μπραντ από το 2005 - Τότε που αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα με την ακμή

«Είναι μια εποχή, που για χρόνια ήθελα απλά να διαγράφω από την ζωή μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωτογραφία της Αννίτα Μπραντ από το 2005 - Τότε που αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα με την ακμή

Μια εποχή που θέλει να διαγράψει από την ζωή της μοιράστηκε η Αννίτα Μπραντ στα social media. Η κούκλα σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο διάστημα που αντιμετώπιζε προβλήματα με την ακμή.

Η Αννίτα Μπραντ πολύ συχνά χρησιμοποιεί τα social media για να μοιραστεί φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα της. Ωστόσο αυτή τη φορά, θέλησε να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση, ενώ πρόσφατα αναφέρθηκε στα κιλά που προσπαθεί να χάσει από την περιόδο της εγκυμοσύνης της.

Η ανάρτηση της Αννίτας Μπραντ

“Με αφορμή την σημερινή μέρα εκεί που έψαχνα φωτογραφίες στους παλιούς σκληρούς δίσκους βρήκα αυτήν εδώ……έχω ελάχιστες φωτογραφίες από εκείνη την εποχή ( κάπου το 2005) γιατί είναι μια εποχή, που για χρόνια ήθελα απλά να διαγράφω από την ζωή μου και όπου για πολλούς μήνες όχι απλά δεν ήθελα να φωτογραφηθώ αλλά δεν κοιταζόμουν καν σε καθρέφτη. Είχα όμως αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου οποίος μου έλεγε καθημερινά για μήνες πόσο όμορφη ήμουν κ το εννοούσε!!

Αν κ σήμερα πια δεν θα ντρεπόμουν καθόλου αν είχα ξανά τόσο έντονη ακμή, τι θέλω να πω;
Ότι αν βρήκατε τον άνθρωπο που θα σας βλέπει πανέμορφη κ ας νομίζετε πως είστε στα χειρότερα σας….εκείνον να εκτιμάτε…..αυτό”.

 Αννίτα Μπραντ ακμή

«Συγκινούμαι βαθύτατα καταπίνοντας τα δάκρυα μου»

Η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες σήμερα, 25η Μαρτίου, όπου γιορτάζουμε την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την ελληνική Επανάστασης.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης με την Ελληνίδα σοπράνο Αναστασία Ζαννή να ψέλνει τον εθνικό ύμνο, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία ήταν φανερά συγκινημένη.

Πολλοί φυσικά ήταν αυτοί που δημοσίευσαν με αφορμή την σημερινή ημέρα αρκετές φωτογραφία. Ανάμεσα τους και η Ανίτα Μπαντ, η οποία αρκετά συγκινημένη, ανέβασε φωτογραφίες από το μεγάλη παρέλαση στο κέντρο.

Η ίδια έγραψε στην λεζάντα: «Όσες φορές και να δω την παρέλαση πάντα θα μου προκαλεί τα ίδια αισθήματα.
Από την πρώτη φορά που το είδα συγκινούμαι βαθύτατα καταπίνοντας τα δάκρυα μου όχι μόνο βλέποντας την περηφάνια στα πρόσωπα τον ανθρώπων που είναι Έλληνες/Ελληνίδες αλλά επειδή σκέπτομαι την ιστορία και το πόσες ζωές έχουν χαθεί για να πατάμε ελεύθερα σε αυτό το έδαφος σήμερα ???????????? Αν και δεν έχω γεννηθεί στην Ελλάδα είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή τη χώρα και είναι ένα τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου Αχ Ελλάδα Σ αγαπώ».

Ανίτα Μπράντ φωτογραφία από την παρέλαση