Συγκινημένη η Ελεονώρα Μελέτη - Το δώρο του Θοδωρή Μαροσούλη μετά την πρεμιέρα της

Πολύ τρυφερή η κίνησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινημένη η Ελεονώρα Μελέτη - Το δώρο του Θοδωρή Μαροσούλη μετά την πρεμιέρα της

Πρεμιέρα έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με την νέα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Δευτέρας. Μάλιστα, ο αγαπημένος της, Θοδωρής Μαροσούλης, θέλησε να της κάνει ένα δώρο.

Η όμορφη παρουσιάστρια συγκεκριμένα επέστρεψε στο σπίτι της και εκεί την περίμενε η έκπληξη του, δηλαδή μερικά κόκκινα τριαντάφυλλα.

Φυσικά, η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα μπορούσε παρά να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η έκπληξη του Θοδωρή Μαροσούλη στην Ελεονώρα Μελέτη

Συγκινημένη η Ελεονώρα Μελέτη με το δώρο του Θοδωρή Μαροσούλη

Η πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega

«Καλώς ήρθε στο Mega, καλώς ήρθατε σε μία ζώνη που έχω αγαπήσει. Με κάποιους από εσάς τα λέγαμε καθημερινά πριν πολλά χρόνια. Είναι μεγάλη μου η χαρά, ο ενθουσιασμός, το τρακ. Το MEGA έχει όραμα για εσάς, εμείς είμαστε απλά μια καλημέρα. Στόχος μας είναι να ξεκινάμε όσο πιο αισιόδοξα γίνεται στα εύκολα και τα δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Το νέο βίντεο με τις δηλώσεις της για το Mega

Ένα απολαυστικό βίντεο ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του Mega η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν την έναρξη της νέας της εκπομπής. Στο συγκεκριμένο βίντεο, μίλησε για τα προγράμματα που θα παρακολουθεί στο κανάλι, ακολουθώντας το πρόγραμμα της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ζήτησε από τη μαμά της, τον μπαμπάς της και τη νονά της να της πουν ποια εκπομπή θα βλέπουν στο Mega από τη νέα σεζόν.

Το ίδιο ζήτησε και από την κόρη της καθώς και από τον άντρα της, ο οποίος της απάντησε πως θα βλέπει εκείνη καθώς είναι η καλύτερη απ' όλους.

«Εγώ επειδή τις καθημερινές δεν έχω πολύ χρόνο για τηλεόραση, τα Σαββατοκύριακα, θα ξυπνάω, θα φτιάχνω καφέ και θα βλέπω τη Σίσσυ, γιατί τα ΣΚ είναι Χρηστίδου», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ελεονώρα Μελέτη.