Familiar: Η νέα εκπομπή με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Έρχεται στο Open

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Familiar: Η νέα εκπομπή με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Άλλη μια καινούρια εκπομπή πρόκειται να εντάξει την φετινή τηλεοπτική σεζόν το κανάλι OPEN. Πιο συγκεκριμένα, κάθε Σάββατο και Κυριακή η Μυρτώ Κάζη μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου θα μας παρουσιάζουν ένα μαγκαζίνο που απευθύνεται στους σύγχρονους γονείς αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν να γίνουν γονείς.

Με στήλες ενημερωτικές αλλά και πιο ψυχαγωγικές, τα Σαββατοκύριακα στο OPEN αποκτούν το πιο feel good πρόγραμμα για όλη την οικογένεια. Θέματα υγείας και ψυχολογίας, tutorials, αληθινές ιστορίες που θα εμπνεύσουν, μαγειρική για όλη την οικογένεια αλλά και απολαυστικά παιχνίδια με «διάσημους» γονείς είναι μόνο μερικές από τις ενότητες του Familiar.

Φαίνεται πως θα έχει αρκετό ενδιαφέρον μιας και αρκετοί γονείς είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν απορίες. Το Σάββατο στις 11 Σεπτεμβρίου στις 17:55 είναι η μεγάλη πρεμιέρα. Να τονίσουμε κάπου εδώ πως ο Ετεοκλής παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τον γάμο τους

«Πάμε να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Μου μετέφεραν ότι ο Ετεοκλής ήταν πολύ χαλαρός» είπε η Ελένη Χατζίδου ενώ στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου, σχολίασε για το νυφικό της αγαπημένης του: «Δεν υπάρχουν λόγια».

Οι ετοιμασίες της Ελένης Χατζίδου λίγες ώρες πριν τον γάμο

Μπορεί ο κορωνοϊός να ανέβαλε για αρκετό καιρό τα σχέδια τους, ωστόσο η μεγάλη μέρα για το ζευγάρι έφτασε και κυριολεκτικά λάμπει από ευτυχία.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν το ευτυχές αυτό γεγονός, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και φωτογραφίες από τις προετοιμασίες.

Να σημειώσουμε πως θα παντρευτούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος “Πολυχώρος Ονείρων”.

Κουμπάρα στον γάμο τους θα είναι η καλή τους φίλη Ειρήνη Ζέη ενώ νονοί της μικρής Μελίτας – Δήμητρας θα είναι ο Θωμάς Παπαδόπουλος και η Άντυ Γιαννακοπούλου.