Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το Style Me Up

Έρχεται σύντομα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το Style Me Up

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ καθώς την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα την δούμε και πάλι μέσα από την συχνότητα του ALPHA αλλά με διαφορετικούς συνεργάτες αυτή τη φορά.

Ο λόγος για την εκπομπή «Style Me Up» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ στο πλευρό της θα είναι μαζί με τις Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Ραμόνα Βλαντή οι οποίες θα υποδέχονται καθημερινά στο πιο style up σκηνικό γυναίκες και άνδρες έτοιμους για αλλαγές!
Ηλιάνα; Αλεξάνδρα; Ή Ραμόνα; Ποια από τις τρεις κριτές θα καταφέρει να την εμπιστευτούν και να αναλάβει το makeover? Τη «μεταμόρφωση» των μαλλιών και τον σχολιασμό αναλαμβάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Το τρέιλερ της εκπομπής “Style me up” παραπέμπει στο ξεφύλλισμα ενός περιοδικού μόδας με τις τρεις κριτές να «φωτογραφίζονται» πανέτοιμες για αλλαγές! Δείτε επίσης τι ψήφισε το κοινό στο Instagram για το αν θέλει να την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξανά σε ρόλο παρουσιάστριας.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της εκπομπής Style Me Up

Πρωινό ΑΝΤ1: Το πρόσωπο που "έκλεψε" η Φαίη Σκορδά από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1 θα είναι άκρως ανανεωμένη με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να έχουν "κλέψει" πρόσωπο από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αφού το πάνελ τους θα είναι διαφορετικό.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να βρίσκεται ήδη εκτός σταθμού, αλλά και μετά την αποχώρηση της Νάνσυς Παραδεισανού, οι ιθύνοντες έψαξαν για νέα πρόσωπα που θα καθίσουν δίπλα από το τηλεοπτικό δίδυμο.

Αυτό είναι το πρόσωπο που από την Παπαγεωργίου πάει σε Λιάγκα - Σκορδά

Όπως αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου, το πάνελ θα είναι ολιγομελές αφού το περσινό πείραμα με την Κόνι Μεταξά και τον Δημήτρη Μοθωναίο απέτυχε. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι θα υπάρξουν αλλαγές και πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τεργιάκης είναι ο πρώτος που έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο ενώ στην ομάδα θα προστεθεί η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Στο Πρωινό ΑΝΤ1 η Φωτεινή Πετρογιάννη