GNTM: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια η οποία συμμετέχει στην ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τους επόμενους μήνες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια η οποία συμμετέχει στην ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ταινία θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό όπου εκεί όλοι θα μπορέσουν να δουν ποια ήταν όντως η ζωή του Greek Freak πριν γίνει ένας από τους καλύτερους στον χώρο του μπασκετ.

Μάλιστα, εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές που θα ενσαρκώσουν την οικογένειά του αναμένεται να δούμε και γνώριμα πρόσωπα. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Μαριάννα Παινέση η οποία είναι πρώην παίκτρια του GNTM.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Happy Day: «Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Βρέθηκα στα γυρίσματα που έγιναν στην Αθήνα γιατί προηγήθηκαν τα γυρίσματα της Νέας Υόρκης. Μου άρεσε σαν εμπειρία, ήταν πολύωρα τα γυρίσματα.. Υποτίθεται ότι θα βρίσκομαι σε ένα γραφείο στο Μανχάταν και μαζί με άλλους μάνατζερ, κοιτάμε τα στατιστικά των παικτών του NBA». Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό η Μαριάννα έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Μαριάννας Παινέση

Baby Boom! Πατέρας για δεύτερη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Το πρωί της Παρασκευής η εκπομπή του OpenΏρα Ελλάδος“, πρόβαλλε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο επιτυχημένος καλαθοσφαιριστής να βγαίνει από ένα εμπορικό κέντρο της Αμερικής.

Ο ίδιος κρατώντας στα χέρια του τον γιο του και πίσω να τους ακολουθεί η σύζυγός του, Μαράια, φορώντας ένα μάρσιππο με ένα νεογέννητο μωρό. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καθώς οι fans του Γιάννη Αντετοκούνμπο υποστηρίζουν πως έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά και δεν το πήρε είδηση κανείς.

Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τι όντως ισχύει συνεπώς τώρα όλοι περιμένουν την επιβεβαίωση του χαρμόσυνου γεγονότος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο