Χριστίνα Μπόμπα: Δεν έχουν σταματημό οι βόλτες της με τα δίδυμα μωράκια της

Η τρυφερή ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Δεν έχουν σταματημό οι βόλτες της με τα δίδυμα μωράκια της

Η Χριστίνα Μπόμπα πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τότε που έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγγελούδια της, καρποί του έρωτά της με τον αγαπημένο της σύζυγο Σάκη Τανιμανίδη. Όπως είναι λογικό τους τελευταίους μήνες η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει αρκετά.

Μπορεί να έγινε για πρώτη φορά μανούλα όμως αυτό δεν την σταματά από τίποτα. Η γνωστή influencer είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου εκεί δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ετοιμαζόταν να βγει για την καθιερωμένη βόλτα με τα παιδάκια της, έβγαλε και μια φωτογραφία την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε: “Φύγαμε για τη βόλτα”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα

Η απάντηση της Χριστίνας στα σχόλια για τη φωτογραφία με τον θηλασμό

Πριν από κάποιες μέρες, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία συγκλονιστική φωτογραφία στην οποία θηλάζει τις κόρες της και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τη διαδικασία του θηλασμού.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έφερε πολλές αντιδράσεις, άλλες θετικές και άλλες αρνητικές. Μάλιστα, σε ένα Q&A που πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (31/8) η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιος σχολίασε αρνητικά την απόφασή της να ανεβάσει τα μωρά της και το στήθος της.

«Το να θηλάζεις είναι προσωπική στιγμή. Γιατί ανεβάζεις με τα μωρά σου και το στήθος έξω;», θέλησε να ρωτήσει κάποια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Χριστίνα Μπόμπα, χωρίς να χάσει καθόλου καιρό, απάντησε: «Το να θηλάζω εγώ ή οποιαδήποτε γυναίκα, είναι μια φυσιολογική στιγμή της ημέρας, όπως όταν τρώει η ίδια, ή βγαίνει τη βόλτα της, ή κάνει κάτι καθημερινό.

Οι μαμάδες θηλάζουν 7-8 φορές το 24ωρο και έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν. Δημόσια και χωρίς να κρύβονται. Το αν κάποιος ενοχλείται, είναι πρόβλημα δικό του και δεν οφείλει να το σκεφτεί η μαμά που φροντίζει το μωρό της».

Χριστίνα Μπόμπα θηλασμός