Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας Νάργες για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι

«Δεν θα κρυφτώ, δεν έχω καμία διάθεση...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας Νάργες για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/9) η Λάουρα Νάργες, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νέο αυτό κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και μάλιστα οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι από τα κοινά στιγμιότυπα που έχουν κυκλοφορήσει.

Η Λάουρα Νάργες, στις δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε πως δεν αποφάσισε να χάσει κιλά λόγω της σχέσης της ενώ την ίδια στιγμή τόνισε πως πλέον δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει τον δεσμό της.

Οι δηλώσεις της Λάουρα Νάργες για τον Χρήστο Σαντικάι

«Η αλλαγή στην εμφάνιση μου έχει ξεκινήσει πολύ πριν τη νέα μου σχέση. Ο Χρήστος είχε έρθει καλεσμένος στο Πρωινό, τότε που ήμουν και γω στην εκπομπή, αλλά γνωριμίας μας είχε ξεκινήσει από όταν είχα έρθει στο So You Think You Can Dance. Όταν δεν ζούσα ακόμα καν επίσημα στην Ελλάδα.

Δεν θα κρυφτώ, δεν έχω καμία διάθεση. Είναι τόσο όμορφα τα πράγματα που… ναι, έτσι είναι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τρυφερές στιγμές για Νάργες και Σαντικάι στην παραλία

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτα τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που μπορεί να υπάρχουν στις δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιούν. Ο ένας "λιώνει" για τα μάτια του άλλου και είναι φανερό.

Λίγες ημέρες πριν το ρομαντικό βράδυ που πέρασαν, βρέθηκαν στην Ρόδο με σκοπό να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπως άλλωστε πρώτο το Youweekly σας είχε αποκαλύψει με αποκλειστικές φωτογραφίες.

Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντινκάι είναι φουλ ερωτευμένοι και φαίνεται από τις κοινές τρυφερές τους φωτογραφίες. Ειδικά η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε λεπτό να τον χαϊδεύει και να τους δίνει φιλιά.

Ενώ, δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε το γεγονός πως η Λάουρα έχει χάσει πολλά κιλά και το σώμα της είναι πολύ διαφορετικό.

Νάργες και Σαντικάι

Νάργες και Σαντικάι στην παραλία

Τρυφερές στιγμές για Νάργες και Σαντικάι στην παραλία