Ψέμα η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Αντώνη Κανάκη

Τι συμβαίνει με τους Ράδιο Αρβύλα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψέμα η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Αντώνη Κανάκη

Πολλά έχουν ακουστεί για τους Ράδιο Αρβύλα και τις συζητήσεις που κάνει ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του για να βρουν τη νέα τους τηλεοπτική στέγη για τη σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει.

Μάλιστα, μια είδηση που είχε κυκλοφορήσει και τους ήθελε να έχουν "στενό μαρκάρισμα" του ΑΝΤ1, τελικά δεν ισχύει σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day. Ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού διέψευσε τις φήμες αυτές.

Τι συμβαίνει με Κανάκη και Ράδιο Αρβύλα

«Ο Αντώνης Κανάκης έχει περάσει από διάφορες προτάσεις και διάφορα στάδια. Εκεί που φτάνει να πιει νερό από τον ΑΝΤ1, εκεί απομακρύνεται και εκεί εμφανίζεται μια πρόταση από το OPEN. Πριν από μία εβδομάδα υπήρχε μια νέα πρόταση από το OPEN, έχουν μιλήσει με όλα τα κανάλια. Μιλάει για εκπομπή καθημερινή, μετά το δελτίο ειδήσεων, θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα τελειώσει στο τέλος Μαΐου. Μαζί και το Βινύλιο», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Δεν μιλάμε με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο»

Στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος απάντησε και για την σχέση που έχει σήμερα με τον Αντώνη Κανάκη, με τον οποίο έχει να μιλήσει πολύ καιρό.

«Αν υπάρχει ηθοποιός ή παρουσιαστής που να μην έχει χάσει λεφτά, θέλω να τον γνωρίσω. Παλιότερα έβαζα δικηγόρους και διεκδικούσα λεφτά που μου χρωστούσαν. Κάθε χρόνο μου έκαναν πρόταση για το Survivor, αλλά τώρα σταμάτησαν. Δεν θα πήγαινα ούτε για τα λεφτά. Εσωτερικά είμαι… σπασμένος, έχω κάνει δύο εγχειρήσεις στη μέση. Νεότερους έχω πάει και σε κατασκήνωση, έχω μείνει και σε ιγκλού, σε πάγους», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάνω ταξίδια με το σκάφος, μόνος μου, με φίλους, με την Ηρώ, έχουμε και οι δύο δίπλωμα. Σπίτι συνήθως κυκλοφορώ ημίγυμνος. Δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού, τις κάνω όλες. Η κουζίνα είναι δικιά μου, δεν αφήνω εύκολα να μπει κάποιος. Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα, μου προκαλούν ταλαιπωρία. Δεν πάω διακοπές στη Μύκονο, δεν μπορώ να περιμένω στην ουρά για να μπω σε ένα μαγαζί. Παλαιότερα είχα το δικό μου κλαμπ, αλλά μετά ανακάλυψα ότι και αυτό κοτσάνα είναι».

«Είχα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη και κάποιους άλλους. Συνειδητά κάποια στιγμή αποχώρησα από τα μαγαζιά γιατί θέλω να περπατάω πάντα με ψηλά το κεφάλι. Δεν μου ταιριάζει να είμαι επιχειρηματίας της νύχτας. Όχι, δεν έχουμε σχέσεις τώρα με τον Αντώνη. Εκείνο το κεφάλαιο το παλιό έχει κλείσει».