Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τον Όμηρο Ευστρατιάδη - «Άλλο την πέφτω και άλλο βιάζω! Θέλω να πω ότι..»

Προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων οι δηλώσεις του σκηνοθέτη που ανέφερε πως είναι "αστείες οι καταγγελίες μετά από τόσα χρόνια"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τον Όμηρο Ευστρατιάδη - «Άλλο την πέφτω και άλλο βιάζω! Θέλω να πω ότι..»

Έξαλλη έγινε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής της Mega Καλημέρα, με τις δηλώσεις του Όμηρου Ευστρατιάδη για τις καταγγελίες που έγιναν στο χώρο της υποκριτικής. Ο σκηνοθέτης, ανέφερε πως είναι "αστείο να βγει κάποια κυρία και να καταγγείλει επώνυμο ηθοποιό επειδή είναι ξεχασμένη".

Χαρακτηριστικά είπε: «Αυτά για μένα είναι αστεία! Μετά από 60 χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν; Έβαλαν στη φυλακή τον Πέτρο; Μετά από τόσα χρόνια το να βγαίνει κάθε κυρία και να λέει κάποια κυρία για να βγει στην επιφάνεια, γιατί είναι ξεχασμένη, να καταγγέλλει επώνυμους ηθοποιός είναι απαράδεκτο. Όταν έκανα την Σελήνη, εμένα μου την έπεφταν. Να βγω τώρα να καταγγείλω τις κοπέλες που την έπεφταν σε μένα;»

Το ξέσπασμα της Μελέτη μετά τις δηλώσεις του Ευστρατιάδη

Η Ελεονώρα Μελέτη στο άκουσμα των όσων δήλωσε, θέλησε να πάρει θέση στο πλατό της εκπομπής της!

«Θέλω να πω ότι οι δηλώσεις που ακούσαμε από τον Όμηρο Ευστρατιάδη επισκίασαν όλα τα υπόλοιπα που ήταν άξια σχολιασμού. Θέλω να πιστεύω, θέλω να το πιστεύω βαθιά μέσα μου, ότι ο άνθρωπος δεν ήθελε να πει αυτό που ακριβώς είπε, ή δεν ήθελε να περάσει αυτό που είπε όπως πέρασε.

Άλλο την πέφτω και άλλο βιάζω! Τι τα μπερδεύουμε αυτά τα δύο; Κάτι τέτοιες δηλώσεις, κάτι δηλώσεις “ε και συ, τι φόρεσες αυτό το ρούχο” ή κάτι δηλώσεις “τα ήθελε” ή κάτι δηλώσεις “μα και συ τι δουλειά είχες εκείνη την ώρα”. Aυτή είναι η κουλτούρα που έχει κάνει τα στόματα να μην ανοίγουν τη στιγμή που πρέπει.

Τι σχέση η επιφάνεια; Με συγχωρείτε, οι κυρίες που ενημερώθηκα ότι κατήγγειλαν για βιασμό συγκεκριμένους καλλιτέχνες, δεν χρειάζονταν και καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για να είναι στην επιφάνεια. Είναι γνωστές, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να γίνεται αυτό. Όταν το άκουσα, προβληματίστηκα πάρα πολύ γιατί ακριβώς αυτού του είδους οι δηλώσεις είναι αυτές που κάνουν τα στόματα να παραμένουν κλειστά ή να βρίσκουν το θάρρος ανοίξουν μετά από πάρα πολύ καιρό».

Νέα καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Κι ενώ η Βάνα Μπάρμπα πριν από λίγες ώρες βγήκε πάλι μπροστά και υπερασπίστηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στις φυλακές Τρίπολης, ήρθε ακόμα μια καταγγελία γι' αυτόν από πασίγνωστη και αγαπημένη ηθοποιό!

Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου αποκάλυψε την δική της εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή!

 Πέτρος Φιλιππίδης Μυριέλλα Κουρεντή καταγγελία

Κάποια στιγμή ακούστηκε πως θα συνεργαζόσουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά δεν συνέβη ποτέ. Έφυγες επειδή προσπάθησε να σε προσεγγίσει ερωτικά;

«Δεν θα το μάθω ποτέ, γιατί ήταν ένα ραντεβού στο οποίο πήγα ντυμένη με πολύ φαρδιά και καθόλου προκλητικά ρούχα. Είχα ακούσει διάφορα, όπως και για όλους αυτούς.

Ο κόσμος στο χώρο μας γνώριζε γι’ αυτούς. Αυτό που δεν μου άρεσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο –εκτός από αυτά που άκουσα- είναι ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε σε έναν υπάλληλο που του είχε φτιάξει καφέ και κατά λάθος του έριξε ένα κομματάκι πλαστικό.

Τότε είχε βγάλει τρομερή έπαρση, άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα και να φωνάζει και αυτό μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση.

Αν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να είμαι σε μια παράσταση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν ήθελα καν. Δεν θέλω να δουλεύω για τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τους συνεργάτες τους».

Τι θα έλεγες αν είχες απέναντί σου τον Πέτρο Φιλιππίδη;

«Η μεγαλύτερη τιμωρία αυτών των ανθρώπων είναι η αποχή από όλα αυτά που τόσο καιρό νόμιζαν ότι θα είναι το βασίλειό τους για πάντα. Όσο πιο πολύ οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με αυτούς, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η τιμωρία τους.

Εγώ δεν άφησα κανέναν από όλους αυτούς να με θυματοποιήσει και φυσικά τους αξίζει η φυλακή, η δημόσια κατακραυγή. Εύχομαι ο κόσμος να μην ξεχάσει όλα όσα έκαναν αυτοί οι άνθρωποι».