Ορφέας Αυγουστίδης: Αυτά είναι τα ονόματα που θα δώσει στον γιο του

Η συγκινητική αναφορά στη σύντροφό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ορφέας Αυγουστίδης: Αυτά είναι τα ονόματα που θα δώσει στον γιο του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη μητέρα του στη σειρά Σασμός, καθώς και στη γέννηση του γιου του, αποκαλύπτοντας ποια ονόματα θα του δώσει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε πως από τη μέρα που ήρθε στη ζωή ο γιος του, έχει δεθεί ακόμα περισσότερο με την σύντροφό του.

Οι δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη για τον γιο του

«Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με την φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς. Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη μάνα του παιδιού, τη σύντροφο σου αλλά για να συνδεθείς με όλη αυτή τη διαδικασία.

Της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται και θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος. Θέλω να είμαι και γω ένα από τα δύο θεμέλια. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφο μου.

Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη για τον εγγονό της

«Η Καλλιόπη πιστεύει και τροφοδοτεί τη βεντέτα. Σαν Μαρία διαφωνώ. Το κοινό μου σημείο με τον ρόλο είναι η αφοσίωση στα παιδιά και την οικογένεια. Αν μου πείραζε κάποιος τον γιο μου ή τον γιο του γιου μου δεν ξέρω τι θα έκανα.

Ήθελα πάρα πολύ να παίξω με τον γιο μου. Άρεσε και στον σύζυγό μου.

Ήμουν όμορφη. Τώρα είμαι αλλιώτικα ωραία. Η ομορφιά δεν τελειώνει όταν αρχίζουν οι ρυτίδες.

Έζησα τη γέννηση του παιδιού του παιδιού μου. Λέω στον γιο μου “λες να ζήσω να γεννήσει και το παιδί σου παιδί;” και μου λέει “ικανή σε έχω”. Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να αγαπήσω κάποιον περισσότερο από τον γιο μου αλλά το ένιωσα με τον εγγονό μου. Θα τον μεγαλώσει η μαμά του και θα τον χαρώ χωρίς άγχος», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.