«Λύγισε» on camera η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - «Δεν κλαίω από στεναχώρια...»

Η συγκινητική εξομολόγησή της για την οικογένειά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» on camera η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - «Δεν κλαίω από στεναχώρια...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (9/9), η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία ξεκίνησε το νέο της τηλεοπτικό βήμα στην ΕΡΤ μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως αισθάνεται την ΕΡΤ σαν το σπίτι της, ενώ σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και δε δίστασε να «λυγίσει».

Οι δηλώσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

«Εδώ είναι το στέκι μας τώρα πια, είναι αρκετός ο καιρός που μπαινοβγαίνουμε σε αυτό το στούντιο και είμαστε η ομάδα της ΕΡΤ και η δική μας. Έχουμε δέσει πάρα πολύ ωραία μαζί όλοι μαζί.

Δεν έχω ξεκινήσει από εδώ ή μπορώ να πω ναι. Όταν γίνονταν εκείνες οι ιστορικές εκπομπές πολλά χρόνια πριν, τα «Κυριακάτικα», το «Κάθε μεσημέρι», το «Τρεις στον αέρα» εγώ ήμουν το παιδάκι που ανακάτευε τους κλήρους στις κληρώσεις των εκπομπών. Ήμουν ένα παιδάκι που μπαινοέβγαινε στην ΕΡΤ. Ή εδώ στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη. Όταν έρχονταν δηλαδή στη Θεσσαλονίκη τα συνεργεία της ΕΡΤ, ο αδελφός της μαμάς μου ήταν κάμεραμαν εδώ».

Σε αυτό το σημείο, στο οποίο αναφέρθηκε στον θείο της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου λύγισε: «Περίμενε, κάνε λίγο διάλειμμα. Δεν κλαίω από στεναχώρια. Κλαίω από συγκίνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Βίντεο από την πρεμιέρα Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ

«Καλωσορίσατε στο Στούντιο 4, καλωσορίσαμε κι εμείς στο νέο μας σπίτι, στη νέα μας ώρα και στις νέες μας συνήθειες. Έχουμε τους παλιούς φίλους, αλλά είμαστε εδώ για να κάνουμε καινούργιους», ανέφεραν οι παρουσιαστές στην έναρξη.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Νάνσυ και ο Θανάσης θα μας ενημερώνουν για θέματα που μας απασχολούν και θα συζητούν για όλα όσα μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία. Το «Στούντιο 4» ανοίγει κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:00, στην ΕΡΤ1 και αλλάζει την ψυχαγωγία!