Στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας ο πατέρας του Mad Clip λίγες ημέρες μετά το τροχαίο - Τι συμβαίνει;

Βίντεο ντοκουμέντο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας ο πατέρας του Mad Clip λίγες ημέρες μετά το τροχαίο - Τι συμβαίνει;

Αποκλειστικό βίντεο με τον πατέρα του Mad Clip, πρόβαλε η εκπομπή Πρωινό την Πέμπτη 9/9. Ο κύριος Αναστασόπουλος βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας λίγες ημέρες μετά το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του γιου του και επιτυχημένου τράπερ της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που έδειξαν στο πλατό, φαινόταν ο πατέρας του πάνω σε μηχανάκι να αποχωρεί από το τμήμα. Όπως, ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, υπάρχει πιθανότητα να πήγε με σκοπό να δει τι συνέβη με τον σταυρό και το κινητό του τράπερ μετά την δημόσια - όχι επίσημη - καταγγελία του παππού του, πως τα έκλεψαν από τη σορό του, στο σημείο του τροχαίου.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τον πατέρα του Mad Clip

Μετά από επικοινωνία που είχε ο Τάσος Τεργιάκης, αποκάλυψε πως επίσημη καταγγελία για την κλοπή δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, άρα υπάρχει πιθανότητα ο πατέρας του Mad Clip να βρέθηκε στο τμήμα Γλυφάδας για κάτι συμπληρωματικό μετά το τροχαίο, καθώς ακόμη η δικογραφία είναι στην Τροχαία. Αν καταγγελθεί κάτι ακόμη μπορεί να αναλάβει και η ασφάλεια.

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Mad Clip

Αμέτρητα είναι τα "γιατί" έπειτα από τον άδικο χαμό του Mad Clip ο οποίο έχασε την ζωή του την περασμένη Πέμπτη μετά από τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένη. Τραγική φιγούρα είναι η ίδια του η μητέρα η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον γιο της από την μια μέρα στην άλλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Live News», ο γνωστός τράπερ υπέκυψε στις βαρύτατες κακώσεις που υπέστη στο τροχαίο με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Μάλιστα, πληροφορίες του LIVE NEWS αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τράπερ, έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα. Και σε αυτήν την περίπτωση, όπως και σε άλλες παρόμοιες, ο θάνατος ήταν αναπόφευκτος.

Σύμφωνα με τον κ. Μαδιά, ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, το πρώτο μέλημα των συγγενών είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, προχωρώντας ταυτόχρονα σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ειδικά σε ότι αφορά την λειτουργία ή όχι του αντισπίν την στιγμή του τροχαίου, της λειτουργίας, δηλαδή, που δεν επιτρέπει στους τροχούς να σπινιάρουν.