Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Με αυτόν τον ηθοποιό είναι παντρεμένη η «Βασιλική» του Σασμού

Δεν πάει ο νους σας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Με αυτόν τον ηθοποιό είναι παντρεμένη η «Βασιλική» του Σασμού

Τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Εραστής δυτικών προαστίων» και φέτος την απολαμβάνουμε στον ρόλο της Βασιλικής, στη σειρά «Σασμός» του ALPHA.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, σπούδασε Θεατρολογία στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει παίξει και σκηνοθετήσει στο Θέατρο (Αμόρε, Εθνικό).

Τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά Οι συμμαθητές, όπου υποδύθηκε την Λυδία. Από το 2017 δεν την είδαμε ξανά στην μικρή οθόνη μέχρι φέτος, που συμμετέχει στην νέα υπερπαραγωγή του ALPHA, η οποία έχει σπάσει τα ταμεία μέχρι στιγμής.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου από τον Σασμό

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου προτιμά να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και δεν έχει απασχολήσει τα media. Η ηθοποιός είναι με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη και έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της αστυνομικής σειράς “Ίχνη” που προβλήθηκε από το Mega το 2007.

«Τα παιδιά ζουν τις ζωές τους κανονικά, με μας, με τους φίλους τους, με τις δραστηριότητές τους και δε νομίζω πως τα επηρεάζει η δουλειά μας αρνητικά. Άλλωστε, δεν έχουμε διάθεση να εκθέσουμε τα παιδιά σε όλο αυτό, να μας βλέπουν στις τηλεοράσεις, ή από δω και από εκεί», είχε πει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τα παιδιά της.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου Γιάννης Νταλιάνης ζευγάρι

Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό 9/9 επεισόδιο του Σασμού

Απόψε 9/9 θα παρακολουθήσουμε ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Σασμός! Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, πρόβαλλε ένα αποκλειστικό απόσπασμα για να πάρουν μια γεύση οι τηλεθεατές για το τι θα ακολουθήσει στην πλοκή της υπόθεσης...

Η ηρεμία μετά την πρώτη καταιγίδα δεν διαρκεί πολύ για το Στεφανή. Το καινούριο αμάξι που παίρνει με τα λεφτά του κτήματος εξοργίζει τη Βασιλική και τους Σταματάκηδες και οδηγεί σε νέα σύγκρουση με τον Πέτρο, ενώ η σχέση του με την Άσπα κάνει τον άντρα της, τον Κώστα, όλο και πιο καχύποπτο απέναντί της. Από την άλλη πλευρά η συνάντηση του Πέτρου με τον Αστέρη, ύστερα από την προτροπή του παπά Μιχάλη, αφήνει ελπίδες πως η αναζωπύρωση της βεντέτας ακόμα αργεί.

Το βράδυ, στο μεγάλο πανηγύρι του καλοκαιριού, καθώς όλοι γλεντάνε με τα τραγούδια του Βασίλη Σκουλά, τα πάθη και τα μυστικά του χωριού βρίσκουν ευκαιρία να βγουν και πάλι στην επιφάνεια. Η Καλλιόπη, ο Αστέρης και ο Μαθιός συναντούν για πρώτη φορά επίσημα την οικογένεια της Στέλλας, ενώ λίγο πιο κει Μαρίνα, Πέτρος και Αργυρώ πίνουνε στη γιορτή της. Καθώς ο χορός στην πίστα φουντώνει η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φορά....