Άφωνη η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του OPEN - «Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»

Την σόκαραν οι δηλώσεις της καλεσμένης της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνη η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του OPEN - «Έχω ακούσει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη»

Άφωνη έμεινε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" στο OPEN, με τις δηλώσεις που έκανε η καλεσμένη της. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει δεχτεί κατά διαστήματα και την θέλουν να κάνει χρήση κοκαΐνης.

Αυτή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη, η οποία σόκαρε με αυτά που αποκάλυψε. Μίλησε για το κύμα των καταγγελιών που ήρθαν στο φως και αφορούσαν σε κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις και όχι μόνο.

«Πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης, φαντάζομαι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα και έχουν έρθει να μου τα πουν άνθρωποι, τα οποία ήταν εντελώς ανυπόστατα, δεν δίνω πάντα και τρομερή βάση σε όλα αυτά».

«Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα… Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη. Δεν έχει σημασία αν πάντα ήμουν αδύνατη, ακόμη κι αν αδυνάτισα κάποια στιγμή, τίποτα από τα δύο δεν έχουν σχέση με τη ζωή μου.Αλλά όταν λέω καμία σχέση, εννοώ καμία σχέση» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Δεν επιτρέπω με τον τρόπο μου σε κανέναν να μου συμπεριφερθεί άσχημα»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» παραχώρησε η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo το οποίο δεν συγκλόνισε μόνο τον χώρο του θεάτρου αλλά και του αθλητισμού.

Επιπλέον ανακάλυψε κατά πόσο γνώριζαν οι ηθοποιοί όσα είχαν συμβεί όταν δεν έβλεπε κανείς. Μάλιστα, πριν από καιρό είχε αποκαλύψει εάν πάσχει από νευρική ανορεξία καθώς αναφέρθηκε στο γεγονός πως κάποιοι δημοσιογράφοι, διαστρεβλώνουν ουσιαστικά την πραγματικότητα.

Για το ελληνικό #MeToo έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο;

Υπάρχει το παγκόσμιο κίνημα #MeToo κατά της κακοποίησης , της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και παρενόχλησης. Όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα για πολλά από αυτά που άκουσα. Ωστόσο, μέσα σε όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν, υπήρχαν κάποια περιστατικά, τα οποία νομίζω ότι ξεπερνούν το κοινώς εννοούμενο #MeToo και άπτονται της εγκληματικότητας. Δηλαδή, για περιστατικά που αποκαλύφθηκαν διπλές ζωές, εκεί ναι, έπεσα από τα σύννεφα.

Σε παλιότερη συνέντευξή σας αναφέρατε ότι είχατε επιλέξει κατά καιρούς να μην συνεργαστείτε με συγκεκριμένα άτομα, γιατί δεν θέλατε να αρρωστήσετε.

Δεν νομίζω ότι επιτρέπω με τον τρόπο μου σε κανέναν να μου συμπεριφερθεί άσχημα και τώρα πια μπορώ να αντιμετωπίσω οτιδήποτε. Παρ’ όλα αυτά μπορεί να είσαι παρών σε παρεμβατικές συμπεριφορές που συμβαίνουν σε κάποιον άλλον. Αυτό είναι εξίσου οδυνηρό και μου έχει συμβεί.

Αυτό το “ξεκαθάρισμα” ανθρώπων σας έκανε να εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο ορισμένους συναδέλφους σας;

Σίγουρα. Ωστόσο, ποιοι άνθρωποι συμπεριφέρονται άσχημα είναι γνωστό μεταξύ μας. Πάντα τους ξέραμε μεταξύ μας. Ποιοι είναι εντάξει ξέρουμε, ποιοι είναι κακοπληρωτές ξέρουμε, ποιοι καλοπληρωτές, όλα τα ξέρουμε. Είναι πολύ μικρός τόπος η Ελλάδα και όλα αυτά είναι γνωστά. Οπότε κάθε φορά που πας κάπου, ξέρεις πού πας.

Τώρα ποια θα είναι η προσωπική σχέση είναι άλλο θέμα. Μπορεί με έναν δύσκολο ή δυσάρεστο άνθρωπο εσύ να τα πας μια χαρά ή το αντίθετο. Όλα μπορούν να συμβούν. Σίγουρα, όμως εκτιμώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που δεν πετάνε στα μούτρα κανενός το άγχος και την αγωνία τους, που αναλαμβάνουν την ευθύνη της ζωής τους και των πράξεών τους. Θέλω να πιστεύω ότι ανήκω και εγώ σε αυτούς.