Ελένη Μενεγάκη: Αυτός ο συνεργάτης της θα κάθεται δίπλα της στο πλατό

«Σούσουρο» λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αυτός ο συνεργάτης της θα κάθεται δίπλα της στο πλατό

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στο Mega καθώς και για την ομάδα που θα έχει στο πλευρό της. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα ωστόσο πήρε μία μικρή παράταση λόγω των τελευταίων εξελίξεων με την κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη.

Παρόλα αυτά, η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει και επίσημα στην ελληνική τηλεόραση την Δευτέρα (13/9) και το πρωί της Πέμπτης (9/9), το Πρωινό σχολίασε το ποιος θα είναι ο συνεργάτης που θα κάθεται δίπλα της στο πλατό.

Αυτός είναι ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη που θα κάθεται δίπλα της στο πάνελ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή, το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε ή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ή τον Σάββα Πούμπουρα δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, καθώς ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δε θα βρίσκεται στο πλατό καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

«Δεν υπάρχει ένας φυσιολογικός ανταγωνισμός ανάμεσα στον Πούμπουρα και τον Ουγγαρέζο για το ποιος είναι ο… πρώτος πανελίστας; Ας το πούμε έτσι.. Επειδή ξέρω όμως την ψυχολογία του Σάββα και του Δημήτρη, μπορεί μέσα τους να σημαίνει κάτι αυτό για το ποιος τελικά θα καθίσει δίπλα στην Ελένη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτός είναι ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη δεν κάνει βραδινή εκπομπή

«Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό; Οι τηλεθεατές είναι η παρέα μου και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, γνωρίζοντας τις ανάγκες μας. Αυτό μου έλειψε πολύ».

Για την επιστροφή της δήλωσε: «Είχα επιλογές, όπως ξέρετε, να πάω οπουδήποτε… Απλώς, πάω πάντα όπου αισθάνομαι καλά, όπου αισθάνομαι εμπιστοσύνη, και το Mega μου δίνει και τα δύο».

Μάλιστα, εξομολογήθηκε καιι το πώς διατηρεί τη φρεσκάδα της: «Είναι θέμα DNA, αλλά ας μην κρυβόμαστε: Με προσέχω, φροντίζω το δέρμα μου, βάζω τις αμπούλες μου, πίσω πολύ νερό, ενώ η μεγαλύτερη βιταμίνη είναι ο ύπνος. Εικοσιπέντε χρόνια κοιμάμαι σαν τα μωρά. Πιο νωρίς και από τα παιδιά μου. Επίσης, η στρωτή καθημερινότητά μου και το ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλώ μαυρίλα μέσα μου. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων με αυτά που έχω στη ζωή μου: τη δουλειά μου, τα παιδιά μου, τον αντρούλη μου, τους γονείς μου. Δεν υπάρχει κάτι να μου μαυρίζει τη ψυχή».

 Ελένη Μενεγάκη συνέντευξη