Δυο χρόνια από το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της κόρης του

«Πέρασαν δυο χρόνια κι οι άνθρωποι μου φαίνονται πιο σκληροί από ποτέ. Οργή, κακία κι υστερία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δυο χρόνια από το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της κόρης του

Μετά την τελευταία του συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Βόλου, στις 6 Σεπτεμβρίου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, έμεινε στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Τα ξημερώματα ωστόσο της 9ης Σεπτεμβρίου 2019, έπαθε ανακοπή καρδιάς, κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε, ο σπουδαίος καλλιτέχνης ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών και η κηδεία του έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Από εκείνη λοιπόν την ημέρα έχουν περάσει ακριβώς δυο χρόνια και η πόνος ειδικά για την κόρη του, παραμένει αβάσταχτος. Μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως είναι πια κοντά της.

Η ανάρτηση της κόρης του Μαχαιρίτσα

Με αφορμή τα δυο χρόνια από το θάνατο του η Μαρία Μαχαιρίτσα, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

"Δυο χρόνια κι αντί να συνηθίζεται γίνεται όλο και χειρότερο. Πέρασαν δυο χρόνια κι οι άνθρωποι μου φαίνονται πιο σκληροί από ποτέ. Οργή, κακία κι υστερία… Είναι που τα έκανες εσύ να μοιάζουν όλα τόσο όμορφα και χαλαρά;

Είναι που πρέπει να εξαθλιωθούμε τελείως πριν την αλλαγή; Το φως σου λείπει και με τρομάζουν όσα σκοτώνουν τη μνήμη σου.

Γιατί κανένα καθεστώς δεν σε επέβαλε στα πράγματα ποτέ, όπως συνηθίζεται… Ήταν το κοινό που σε διάλεγε, κι εσύ που διάλεγες τη μουσική. Μπαμπα μου, κοιτάζω τον θυμωμένο κόσμο και ψάχνω να βρω αυτό, το κοινό που αγάπησες. Τον κόσμο που γι αυτόν έγραψες, τραγούδησες και δημιούργησες. Που γι αυτόν γυρνούσαμε όλη την Ελλάδα. Μα δε τον βρίσκω πουθενά.

Ψάχνω να βρω κάτι όμορφο που να μπορώ να σε βλέπω εκεί, μα είναι όλα λίγα. Πάνε δυο χρόνια μπαμπάκα μου που έχω να ακούσω τη βελούδινη φωνή σου… κουκλίτσα μου, αστέρι μου, Μαρακι…. Το χειρότερο όμως είναι, πως δυο χρόνια τώρα η μουσική με ταράζει. Για εσένα που δεν μπορώ να αγγίξω, κι όλα τα υπόλοιπα που δεν με αγγίζουν πια… Μπαμπά δυο χρόνια πάνε που γλίτωσες…"

Η ανάρτηση της κόρης του Μαχαιρίτσα δυο χρόνια μετά το θάνατο του

Ραγίζει καρδιές η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Γύρισε στο μέρος που πέθανε ο πατέρας της

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο του είχαν προκαλέσει μανιοκατάθλιψη. Ενώ, είχε υποβληθεί και σε επέμβαση bypass.

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του και οι αναρτήσεις που κάνει είναι συχνές.

Η Μαρία Μαχαιρίτσα, αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες πως επιστρέφει στο Πτελεό, στην πόλη που πέθανε ο τραγουδιστής και άκουγε ένα τραγούδι του πατέρα της που ταίριαζε στη διάθεσή της.

Κόρη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανάρτηση