Η ανάρτηση του Γιάννη Βάρδη μετά την απόρριψη της αγωγής κατά Μαυρίδη - Σιγανού

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση του Γιάννη Βάρδη μετά την απόρριψη της αγωγής κατά Μαυρίδη - Σιγανού

Πριν 2 χρόνια ο Γιάννης Βαρδής είχε καταθέσει αγωγή στους δημιουργούς του τραγουδιού «Περαστική» της Πάολα, Τόνυ Μαυρίδη και Χριστόδουλου Σιγανού, καθώς υποστήριζε πως αντέγραψαν κομμάτι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Ωστόσο, η αγωγή αυτή τελικά απορρίφθηκε, με την είδηση να την κάνει γνωστή ο Τόνυ Μαυριδής, μέσω μιας ανάρτησης του στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Facebook και Instagram.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η αγωγή του κ.Γιάννη Βαρδή εναντίον μου και του Χριστοδούλου Σιγανού.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε δηλώσει και διαβεβαιώσει ότι δεν είχαμε καμία σχέση με αυτά που ο κ. Γιάννης Βαρδής υποστήριζε. Θεωρούμε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε άλλο με αυτή την υπόθεση που δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί».

Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η αγωγή του κ.Γιάννη Βαρδή εναντίον μου και του...

Posted by Toni Mavridis on Saturday, September 4, 2021

Η ανάρτηση του Αντώνη Βαρδή μετά την απόρριψη της αγωγής

Ο Γιάννης Βαρδής λοιπόν, θέλησε να πάρει θέση και δημόσια, αναφέροντας πως καμία απόφαση δεν είναι λέει το αντίθετο από αυτά που υποστηρίζει ο ίδιος ενώ σημειώνει πως δε θα σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι να δικαιωθεί.

«Σε σχέση με τις εξελίξεις για την αγωγή μου όσον αφορά το τραγούδι του πατέρα μου (Δεν τελειώσαμε, Ν. Βέρτης)και το τραγούδι του κ. Μαυριδη (περαστική Πάολα)Το Δικαστήριο έβγαλε μια τυπική απόφαση που δεν μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης, εάν δηλαδή το έργο του Αντώνη Βαρδή αντιγράφηκε.

Ξεκαθαρίζω, ότι με την απόφαση δεν απορρίφθηκαν όσα υποστήριξα εξ αρχής. Το έργο του πατέρα μου έχει αντιγραφεί και ας βγει οποιοσδήποτε να ισχυριστεί ότι η δικαστική απόφαση λέει το αντίθετο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα στη Δικαιοσύνη και η αλήθεια θα λάμψει. Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτές οι διαδικασίες είναι αρκετά χρονοβόρες! Καλημέρα!»

Να σημειώσουμε πως μέχρι και σήμερα, ο Γιάννης Βαρδής δεν έχει ξεπεράσει το θάνατο του πατέρα του και αρκετές είναι οι αναρτήσεις με αναφορά προς το όνομα του.

Η ανάρτηση του Γιάννη Βάρδη μετά την απόρριψη της αγωγής κατά Μαυρίδη - Σιγανού