Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του Dancing with the stars

Ποιοι φαίνεται πως έχουν κλείσει μέχρι στιγμής;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του Dancing with the stars

Το Dancing with the stars επιστρέφει στη τηλεόραση με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά και θα είναι άκρως λαμπερό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής μόνο το όνομα της παρουσιάστριας έχει ανακοινωθεί και επίσημα.

Περισσότερες όμως λεπτομέρειες έκανε γνωστές η εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα", με την Μαρία Αντωνά να αποκαλύπτει πότε κάνει πρεμιέρα το show.

Τότε κάνει πρεμιέρα το Dancing with the stars

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, τα πρώτα ονόματα τα οποία φαίνεται να συμφώνησαν με την τηλεοπτική παραγωγή είναι η Βασιλική Μιλλούση, η Τζώρτζια Γεωργίου και ένας πρώην παίκτης του Survivor. Όσο για τη μεγάλη πρεμιέρα, αυτή έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

«Η Βίκυ Καγιά θα αποθεώσει το Dancing With the Stars»

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε και την Βίκυ Καγιά, η οποία μετά την απομάκρυνσή της από το GNTM, θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the Stars, το οποίο παλαιότερα παρουσίαζε η ίδια.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σχολίασε πως το πρότζεκτ αυτό ταιριάζει «γάντι» στην Βίκυ Καγιά και πως είναι βέβαιη ότι θα το αποθεώσει, ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον και τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφει το Dancing with the Stars. Είναι ένα project που έχω αγαπήσει και εγώ πάρα πολύ. Είναι πολύ πετυχημένο και η Βίκυ Καγιά πιστεύω πως θα το αποθεώσει. Της ταιριάζει γάντι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο δικό της τηλεοπτικό μέλλον αποκάλυψε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για του χρόνου ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς.