Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές από την καθημερινότητά της καθώς της αρέσει να έχει επικοινωνία με τους followers της.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται σε λίγες ημέρες να κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται», η οποία θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά από ένα διάστημα αποχής, πρόκειται να καλησπερίσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό μέσα από έναν καινούργιο γι’ αυτήν ρόλο.

Πλέον οι υποχρεώσεις της παρουσιάστριας μπορεί να είναι αρκετές αλλά η ίδια πάντα προσπαθεί να βρει λίγο χρόνο για την γυμναστική της. Έτσι, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της πόσα κιλά ζυγίζει, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβηκε στη ζυγαριά και εκείνη έδειξε 60,8 κιλά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και σε project που θα για πρώτη φορά θα παρουσιάστρια, αφού δεν είναι ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά παιχνίδι μαγειρικής. Το trailer μάλιστα, είναι απολαυστικό.

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13/9 στις 16:50 με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και κάνει τα απογεύματά μας… πιο πικάντικα!

Κάθε εβδομάδα η παρουσιάστρια μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες οι οποίοι θα μας βάζουν στην κουζίνα τους έχοντας σκοπό να εντυπωσιάσουν τους συνδαιτημόνες τους και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη και 2.500 ευρώ!

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για το Κάτι ξανά ψήνεται

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» στα επεισόδια της πρώτης εβδομάδας στρώνει τραπέζι για… Survivors!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας βάζει στα σπίτια πέντε παικτών του Survivor και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της κουζίνας τους. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Έλενα «Μαριπόσα» Κρεμλίδου, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Πάνος Καλίδης φοράνε τις ποδιές τους, ψωνίζουν τα απαραίτητα και μαγειρεύουν για τους συμπαίκτες τους. Το τραπέζι στρώνεται, οι καλεσμένοι σερβίρονται, τα πιρούνια και οι ατάκες παίρνουν… φωτιά!

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου