Πρωινό: Γιατί αποχώρησε από την εκπομπή ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Όλη η αλήθεια!

Τι συνέβη με την Φαίη και τον σταθμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Γιατί αποχώρησε από την εκπομπή ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Όλη η αλήθεια!

Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος 4 ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Πρωινό αποφάσισε να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day που αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής 10/9 οι λόγοι που τον έκαναν να φτάσει σε αυτή την απόφαση ήταν αρκετοί.

Γιατί έφυγε ο Γιώργος από το Πρωινό

Αρχικά, όπως ειπώθηκε στον ALPHA, ο πρώην παίκτης του Survivor 4 εχθές ανακοίνωσε στον σταθμό την λήξη της συνεργασίας του. Ο ένας λόγος ήταν πως λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων με τις επιχειρήσεις που διαθέτει δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο και την ενέργεια και ο δεύτερος ήταν και ο πιο σημαντικός.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αισθάνθηκε πως δεν είχε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή κι αυτό δεν του άρεσε. Άλλο πράγμα είχε στο μυαλό του γι' αυτό το επαγγελματικό άνοιγμα κι άλλο συνέβη τελικά. Κάτι που δεν του άρεσε κι αποφάσισε να κλείσει την πόρτα.

Μεγαλείο ψυχής ο Γιώργος Ασημακόπουλος - Η συγκινητική ενέργειά του μετά το Make a Wish

Mε την άφιξή του στην Ελλάδα φρόντισε να κάνει τα λεγόμενά του πράξη. Πρώτα με τη δωρεά του στο Make a Wish, όπου ανέλαβε να εκπληρώσει τις ευχές δύο παιδιών για ανακατασκευή των δωματίων τους και στη συνέχεια με την επίσκεψή του στην Ογκολογική Μονάδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, όπου πέρα από τη δωρεά του πήρε και την απόφασή να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών, αλλά και το ταξίδι του με την οικογένειά του στην πατρίδα του την Πάτρα όπου έκανε δωρεά στο ίδρυμα Φλόγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει αρχικά στον Βόλο και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει τις δωρεές του στην "Φλόγα" Βόλου και στο ίδρυμα "Στοργή", ενώ όπως μάθαμε ήρθε σε επαφή και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον πρώτο νικητή του Survivor τον οποίο και θαυμάζει απεριόριστα προκειμένου να κάνει μια ανάλογη δωρέα και στο σωματείο Φύλακας Άγγελος που ξεκίνησε ο Ντάνος και προσφέρει σημαντικό έργο σε παιδιά που έχουν υπάρξει θύματα κακοποίησης.

Πέραν όλων αυτών, επικοινώνησε εκ νέου με τον Διοικητή της Ογκολογικής Μονάδας Μαριάννα Βαρδινογιάννη, κ. Παπασάββα και ζήτησε να αναλάβει ο ίδιος 6 φορές τον χρόνο να φέρνει στην μονάδα ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, μάγους και γνωστούς καλλιτέχνες για να διασκεδάζουν τα παιδιά σε μια κίνηση που συμβολικά θα ονομάσει Αλέξανδρος Angel, στη μνήμη του αδερφού του.