Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Χείμαρρος η Γερασιμίδου μετά το τέλος συνεργασίας της με τον Καπουτζίδη - «Έκλαψα πολύ»

«Δεν μπορεί να είσαι βοηθός και να πηγαίνεις να λες ότι...»

Χείμαρρος η Γερασιμίδου μετά το τέλος συνεργασίας της με τον Καπουτζίδη - «Έκλαψα πολύ»
News 10.09.2021 12:04
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Ελένη Γερασιμίδου "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της, μετά την είδηση πως αποχώρησε από την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με επεισοδιακό τρόπο, πριν ακόμη γίνει η πρεμιέρα. Μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η ηθοποιός αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

Οι αποκαλύψεις της Γερασιμίδου για τον Καπουτζίδη

«Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα και θα το πω και ας προκαλέσω, δεν έχω διάθεση να διαφημίσω κανέναν. Εγωιστικό; Όμως έτσι είναι! Διότι έχει πάρα πολύ καιρό που συνέβη αυτή η προσβολή και τώρα βγήκε με το που άρχισαν τα γυρίσματα, ότι εγώ αποχώρησα επεισοδιακά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποχωρήσει επεισοδιακά, ούτε με έχουν απολύσει. Όπως ξέρετε, δεν είχα πει τίποτα πουθενά. Και τώρα λέω αυτό, εύχομαι καλή επιτυχία, είναι πάρα πολύ ωραία τα πράγματα», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

«Κυρίως στους συναδέλφους, να έχουν δύναμη, αλλά έπρεπε εγώ, δεν ξέρω για ποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί θέλανε να τιμωρηθώ. Ενώ είχα πει από την αρχή ότι εγώ δεν θέλω να εμποδίσω τη δουλειά και πηγαίναμε και προχωρούσαμε και αλλάξαμε και παραγωγή και υπήρχε διαβεβαίωση ότι όλα θα γίνουν έτσι. Τώρα έχω μάθει ότι τέλειωσε γυρίσματα, μπορεί να είναι και ψέμα, ένας ρόλος που ήταν εξίσου μεγάλος με το δικό μου».

Και τόνισε: «Δεν με έδιωξε ο παραγωγός, όποιος με έδιωξε ας το σκεφτεί. Έκλαψα πολύ πριν, τώρα είμαι πολύ ψύχραιμη. Δεν μου αρέσει το ψέμα και δεν μου αρέσει να με χρησιμοποιούν. Διαφήμισα αρκετά τη σειρά, οπότε δεν θέλω άλλο. Θα χρησιμοποιούσα μια άλλη έκφραση, αλλά είμαστε στην τηλεόραση και δεν θα το κάνω. Δεν έχουν αυτό που φαντάζεστε για να μιλήσουν με εμένα την ίδια».

«Έπρεπε να πάω δύο μήνες για μια σειρά δέκα επεισοδίων και να είμαι συνέχεια μακριά από το θέατρό μου, μακριά από το σπίτι μου, με τα προβλήματά μου γιατί κλείνω τον Δεκέμβριο τα 72. Δεν μπορεί να είσαι βοηθός και να πηγαίνεις να λες ότι η Γερασιμίδου δεν συνεργάζεται. Για πρώτη φορά στη ζωή μου το άκουσα κι αυτό», πρόσθεσε επίσης η Ελένη Γερασιμίδου.

Η υπόθεση της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη

Στη σειρά παρακολουθούμε την ιστορία ενός ανθρώπου που είναι ομοφυλόφιλος και το μοιράζεται με τον πατέρα του. Καθώς εξελίσσεται η υπόθεση, βλέπουμε πώς αλλάζουν οι συγκεκριμένες απόψεις ενός πατέρα παλαιών αρχών όσο γνωρίζει και εκτιμά τον γιο του γι’ αυτό που πραγματικά είναι και όχι γι’ αυτό που εκείνος νομίζει ή θα ήθελε να είναι…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Γερασιμίδου: «Τα τέρατα είναι τέρατα και πρέπει να τιμωρηθούν»

Ελένη Γερασιμίδου: «Τα ριάλιτι εκμαυλίζουν το τηλεοπτικό κοινό και τους νέους»

Share