Mad Clip: «Ο γαμπρός έκανε τατουάζ το όνομα του για να...»

Η συγκινητική κίνηση μετά το θάνατο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mad Clip: «Ο γαμπρός έκανε τατουάζ το όνομα του για να...»

Λίγες ώρες μετά τον γάμο των συνεργατών και φίλων του Γιώργου Μπενιουδάκη και Λίας Παπαδοπούλου, ο Mad Clip πέθανε σε τροχαίο. Ο γαμπρός λοιπόν για να τον τιμήσει, αποφάσισε μετά την κηδεία του να κάνει τατουάζ στο πόδι του, το όνομα του.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό και ο δημοσιογράφος Μάνος Μπανασάκης βρέθηκαν στο studio που διατηρεί ο Σωτήρης Χαϊδεμένος, ο οποίος "έσπασε" τη σιωπή του.

Όσα έγιναν γνωστά για το τατουάζ στη μνήμη του Mad Clip

«Ο Γιώργος Μπενιουδάκης είναι ένας προσωπικός μας φίλος, χρόνια συνεργάτης, εξαιρετικός φωτογράφος, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να έρθει στο studio μας στο κέντρο της Αθήνας. Το τατουάζ έγινε μετά τον γάμο. Μας κάλεσε ο Γιώργος, βρήκαμε ραντεβού με τον καλλιτέχνη μας, ήρθε ο άνθρωπος. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τα συναισθήματά του.Δεν ήμουν στον γάμο, έλειπα στο εξωτερικό. Το τατουάζ είναι συναίσθημα, από αρχαιοτάτων χρόνων εξυπηρετεί κάποιον συμβολισμό.

Ο κ. Μπενιουδάκης ήρθε εδώ να εκφράσει το συναίσθημά του. Το τατουάζ διήρκεσε περίπου 75 λεπτά. Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα, κατά τη διάρκεια. Για να βγει σωστά το τατουάζ πρέπει να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στον καλλιτέχνη και στον άνθρωπο που ήρθε να χαράξει το κορμί του. Είναι σοβαρή η ευθύνη για εμάς, ειδικά σε ένα γεγονός που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Τον Mad Clip δεν τον γνώριζα προσωπικά, είμαι χρόνια φίλος με τον γαμπρό», αποκάλυψε, μετά την είδηση που γίνεται σφαγή για την περιουσία του καλλιτέχνη.

Μεγάλη καταστροφή στο Κοιμητήριο Π. Φαλήρου μετά την κηδεία του Mad Clip

Έπειτα από την κηδεία του Mad Clip, το Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου θυμίζουν εικόνες καταστροφής. Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live, παρουσίασαν την μεγάλη καταστροφή σε τάφο μιας 20χρονης κοπέλας.

Ενημερώθηκε μάλιστα οικογένεια της άτυχης 20χρονης, η οποία συντηρεί οικονομικά τον τάφο εδώ και πάρα πολλά πολύ καιρό, μιας και έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε εκταφή.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος του Κοιμητηρίου του Π. Φαλήρου, Κωνσταντίνος Τεντομάς μίλησε ζωντανά και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κατά τη διάρκεια πριν και μετά την ταφή, ο κόσμος ήταν αρκετός. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες φθορές. Η καταγραφή, έδειξε ότι πρόκειται για 6-7 τάφους με φθορές. Η μεγάλη καταστροφή έγινε στον τάφο μιας νεαρής κοπέλας. Δεν πρόκειται για βεβήλωση, ένας απλά να παραπάτησε θα πήρε μαζί του και τον διπλανό του».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η οικογένεια έχει ενημερωθεί και περιμένω και τους γονείς της 20χρονης για να δώσω την αναφορά μου. Από εκεί και πέρα θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση. Στους τάφους τους οποίους έχουν σημειωθεί μικρές ζημιές, αυτές έχουν ήδη αποκατασταθεί».