Mad Clip: Η περιουσία του τράπερ - Σφαγή στην οικογένεια

Τι άφησε πίσω...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad Clip: Η περιουσία του τράπερ - Σφαγή στην οικογένεια

Λίγες ημέρες μετά την ταφή του αγαπημένου τράπερ, Mad Clip, έγινε γνωστό από τον ίδιο του τον παππού πως έχει εξαφανιστεί ο χρυσός σταυρός μεγάλης αξίας που φορούσε συνέχεια στον λαιμό του και είχε πάνω του και εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Όλα ξεκίνησαν από αυτό, λοιπόν, που ανήκει στην... περιουσία του τραγουδιστή! Το πρωί της Παρασκευής 10/9 μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό και του Τάσου Τεργιάκη έγινε γνωστό πως έχουν αρχίσει να δημιουργούνται ερωτηματικά για την υπόλοιπη περιουσία του τράπερ.

Η περιουσία του Mad Clip

Αρχικά στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως υπάρχουν ενδοοικογενειακά προβλήματα μεταξύ των συγγενών και ύστερα ειπώθηκε πως δεν ξέρει κανείς ποιος έχει σήμερα τα κλειδιά του σπιτιού του Mad Clip στο οποίο βρίσκονται και μεγάλα χρηματικά ποσά μέσα αλλά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Από τον δημοσιογράφο πάντως τονίστηκε πως η περιουσία του τράπερ και το τι θα γίνει με αυτή θα είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει πολύ.

Κηδεία Mad Clip: Δεν σεβάστηκαν την οικογένεια του νεκρού! Τι συνέβη στον ιερό χώρο

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/9 στην Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου εις μνήμην του αγαπημένου τράπερ Mad Clip. Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές με την μητέρα του να σπαράζει στο κλάμα και την πρώην σύντροφό του, Αρετή, να στέκεται συντετριμμένη μπροστά από το φέρετρό του.

Εκτός από τέτοια σκηνικά, όμως, σημειώθηκαν κι άλλο, που ατίμασαν τον ιερό χώρο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, που βρέθηκε εκεί.

Κηδεία Mad Clip - καταγγελία

Πέραν του ότι όπως αναφέρει ο Αλέξανδρος άλλοι τάφοι καταπατήθηκαν για να καταφέρουν να πλησιάσουν σε αυτό του Mad Clip μεγάλο λάθος ήταν που άνοιξαν κινητά μέσα στον χώρο. Δεν σεβάστηκαν κανέναν, ούτε τον νεκρό ούτε και την οικογένειά του. Κυκλοφόρησε και βίντεο που δείχνει ανοιχτό το φέρετρο με τον τραγουδιστή μέσα. Σοκαριστικό.

Λίγη ντροπή.