Κηδεία Mad Clip: Σπάνιο βίντεο με ανοιχτό το φέρετρο

Αντίο Πίτερ Αναστασόπουλε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κηδεία Mad Clip: Σπάνιο βίντεο με ανοιχτό το φέρετρο

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/9 πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή - τράπερ, Mad Clip. Φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου για να τον αποχαιρετήσουν. Ο χώρος της εκκλησίας, ως ένδειξη αγάπης, γέμισε με καπνογόνα ενώ στα ηχεία αυτοκινήτων έπαιζαν τέρμα τα τραγούδια του.

Η φιγούρα της μητέρας του αλλά και της Ελένης Φουρέιρα που την συνόδευε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με λέξεις. Από το πλευρό του στο τελευταίο αντίο εννοείται πως δεν έλειψε και η πρώην σύντροφός του Αρετή. Καταρρακωμένη έκατσε μπροστά στο φέρετρο και ξέσπασε σε κλάματα. Η αδερφή ψυχή του, όπως έγραψε επάνω στο στεφάνι που του... "έστειλε".

Η κηδεία του μεταδόθηκε live από το κανάλι που δημιούργησε η εκκλησία στο Youtube, γι' αυτόν και μόνο τον σκοπό. Ωστόσο, την στιγμή που το φέρετρο ήταν ανοιχτό η μετάδοση σταμάτησε. Κάποιοι που βρέθηκαν εκεί, όμως, αποτύπωσαν την στιγμή στο κινητό τους και την δημοσίευσαν στα social media αποχαιρετώντας τον ξανά, για τελευταία φορά όμως.

Το τελευταίο αντίο στον Mad Clip

Ποιος ήταν

Ο ράπερ Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος) γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Το όνομα Mad Clip στην πραγματικότητα είναι αρκτικόλεξο και σημαίνει Money and drugs Can’t live in poverty.Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα, μετά τον χωρισμό των γονιών του. Στα 22 πήγε στην Κύπρο και εκεί συνεργάστηκε με τον Drew Astro. Στη συνέχεια, πήγε Νέα Υόρκη και μετά Λονδίνο για τρία χρόνια, και επέστρεψε Ελλάδα.

Από τότε που κυκλοφόρησε το κομμάτι Dealer, είχαν ακολουθήσει πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat. Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Βρέθηκε νούμερο 1 στα trends του Youtube με το «Κότερα» (Capital Music) και το «Εγώ» με τη Josephine. Πρόσφατα συμμετείχε στο «Μπορεί» της Panik Records με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο Mad Clip είχε δηλώσει ότι σέβεται όλες τις μουσικές δημιουργίες και ας μην του αρέσουν να τις ακούει σπίτι του. Σπίτι του ακούει τον εαυτό του. Το «Κότερα» το έγραψε σε 25 λεπτά, τυχαία τελείως. «Ζω το όνειρο μου! Μιλάω με τη δουλειά μου, βγάζω τα κομμάτια μου, προσπαθώ για το καλύτερο. Κανένας δεν γουστάρει τον "κακό νικητη". Κοιτάω για την πάρτι μου, όχι εγωιστικά, θέλω να εξελίσσομαι, θέλω να γίνω καλύτερος. Όταν ο άλλος μπαίνει στη διαδικασία να σε σχολιάσει αρνητικά, νιώθω ότι κάτι κάνεις σωστά. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμα τα μπουζούκια να δεχτούν trappers» είχε πει ο γνωστός τράπερ στον Νίκο Κοκλώνη.

Και συμπλήρωνε: «Πάντα είμαι έτοιμος για τη δύσκολη στιγμή».

Ο νεαρός καλλιτέχνης είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια, το ρατσισμό που βίωσε στην Ελλάδα, το χωρισμό των γονιών του, καθώς και τις επιρροές των νέων ανθρώπων.