Κηδεία Mad Clip: Συντετριμμένη η Αρετή - Σπάραξε στο κλάμα μπροστά στο φέρετρο

Φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κηδεία Mad Clip: Συντετριμμένη η Αρετή - Σπάραξε στο κλάμα μπροστά στο φέρετρο

Διάσημοι και μη, φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του τράπερ Mad Clip βρίσκονται αυτή στην στιγμή στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου και τον αποχαιρετούν (Δείτε εδώ live την κηδεία του). Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η πρώην σύντροφός του Αρετή.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω εικόνες η Αρετή είναι ντυμένη στα λευκά, έκατσε μπροστά ακριβώς από το φέρετρο του κάποτε αγαπημένου της και πλάνταξε στο κλάμα αθόρυβα. Φίλοι και συγγενείς του που την γνώριζαν την αγκάλιαζαν τρυφερά και τις έδιναν κουράγιο με τις λέξεις τους.

Η εικόνα της Αρετής στο τελευταίο αντίο του Mad Clip

 Κηδεία Mad Clip

 Κηδεία Mad Clip Αρετή

 Κηδεία Mad Clip εκκλησία live κηδεία

Σε άσχημη κατάσταση είναι η οικογένεια και οι φίλοι του, με την πρώην σύντροφό του Αρετή, να είναι τραγικά ψυχολογικά. Σύμφωνα με την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, η κοπέλα βρισκόταν στο αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από τον Mad Clip και είδε με τα μάτια της το τροχαίο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε δεν τρώει και δεν κοιμάται, με την ψυχολογία της να είναι πολύ άσχημα.

Τι γράφει πάνω το στεφάνι που έστειλε η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Το στεφάνι που έστειλε η πρώην σύντροφός του γράφει πάνω "To my soulmate", δηλαδή "στην αδερφή ψυχή μου".

(ANAMENETAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)

Υπενθυμίζουμε πως οι δυο τους διατηρούσαν σχέση 4 χρόνων και πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να χωρίσουν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Η Αρετή από το βράδυ του δυστυχήματος και μετά διατηρεί κλειστούς τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media (instagram και tik tok).