Κηδεία Mad Clip - Νέα πλάνα: Ουρές μαυροφορεμένων έξω από την εκκλησία

Ανατριχιαστικές εικόνες...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κηδεία Mad Clip - Νέα πλάνα: Ουρές μαυροφορεμένων έξω από την εκκλησία

Φίλοι, οικογένεια και θαυμαστές σήμερα θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Η κηδεία του στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου ξεκίνησε στις 14:30 και ήδη πολύς κόσμος έχει βρεθεί για να τον αποχαιρετήσει.

Οι εικόνες έξω από την εκκλησία είναι συγκινητικές, καθώς ο κόσμος που έχει βρεθεί εκεί φοράει μαύρα για να τον τιμήσει. Μέσα από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha προβλήθηκαν τα πρώτα ανατριχιαστικά πλάνα.

Να σημειώσουμε πως όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την κηδεία του Mad Clip την προβάλλει ζωντανά το κανάλι του ιερού ναού στο Youtube.

Πλάνα από την κηδεία του Mad Clip

Εξέλιξη θρίλερ με τον θάνατο του Mad Clip: "Ίσως είναι εγκληματική ενέργεια"

Λίγο πριν την κηδεία του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 6/9, ο παππούς του Mad Clip έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του και μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Παντού αποκάλυψε πως θεωρεί ότι ο θάνατος του εγγονού του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως πιστεύει ότι κάποιος πείραξε το αμάξι όσο εκείνος βρισκόταν στον γάμο.

"Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου γιατί ήταν απίστευτα καλός οδηγός. Εγώ νομίζω κι έχω την γνώμη ότι μπορεί να υπήρξε εγκληματική ενέργεια.", δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό και ύστερα εξήγησε τους λόγους που τον κάνουν να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξή του στο παρακάτω βίντεο: